Kinek hány abortusza volt? Lett gyermeke utána?
Totál elvesztem.
De egyébként köszönöm a válaszokat
Anyukámnak volt egy a huszas évei elején. Orvosi műhiba miatt átlyukadt a méhe. Az mentette meg az életét, hogy ránőtt egy bélszakasz a lyukra, így szepszis nélkül megúszta, de papírja volt arról, hogy meddő, illetve az egyik petefészkét is el kellett távolítani.
Majdnem 20 évvel később, erős gyomorpanaszokkal kivizsgálták. Kiderült, hogy a gyomorpanasz valójában én vagyok, akkor már bő 3 hónapos magzatként.
Ráadásul a "rosszul vagyok, hányingerem van, stb" tünetekre sokáig apukám erőltette a falusi "igyál egy kisüstit, jobb lesz" gyógymódot, illetve anyukám dohányzott. Amint megtudta a terhességet, természetesen minden tiltólistára ment.
A fentiek ellenére teljesen egészségesen, a kiírt dátum előtt két nappal születtem - illetve anyukám szerint tűpontosan időre, mert akkoriban apám tanárként táboroztatott egész nyáron és csak egy alkalommal voltak együtt. Így kizárásos alapon a fogantatásom időpontja is ismert volt.
0 abortuszom volt. Soha nem tudtam volna tükörbe nézni utána. Nem tudtam megölni a gyerekem. 5 gyerekem van (egyet örökbe fogadtunk) és egyiket sem bántuk meg a férjemmel.
Nővéremnek 20 évesen volt abortusza. 6 évig nem esett teherbe, pedig később akart. Azóta sem sikerült 2. gyerek neki. Az egyszem lánya is nehezen jött össze.
Nulla.
Harom gyerekem van.
41/N.
Micsoda értékrend uralkodik itt, azt a Qrva életbe! Akinek 0 abortusza volt és van gyermeke az le van pontozva, aki meg sportot űz a kapartatásból az kap zöld kezet.
Saját tendenciám: 0!!! abortusz, 2 gyerek!
Légyszi had legyek 0%-os, már úgy felvagyok rá készülve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!