Hogyan zajlik a baba elvetetése?
Figyelt kérdés
Meddig tart ? Mindenképp csak altatásban lehet ? Nőgyógyász nem csinálja ?2016. nov. 28. 06:08
11/19 anonim válasza:
Amúgy támogatnám, hogy az ilyen elvakult abortuszellenes idiotaknak kötelező legyen folyamatosan terhesek lenni és szülni. Nonstop, egyiket a másik után. Elvégre annyira az élet mellett kampányolnak, minegy annak a gyereknek, hogy hogyan él majd később, jó lesz a nyomor is, nem igaz?
12/19 anonim válasza:
#9-es! Te ugyanaz vagy, mint a 3-as, meg a 6-os? M ha nem, akkor megegy idiota! De komolyan mondom, h aki hulye es tudatlan, az inkabb kussoljon!!! Nincs jobb idotoltesetek? Honnan veszed ezt a baromsagot, h ahogy van szivhang, onnantol kaparnak??! Ahogy felfedezik a terhesseget, elvegezheto az abortusz. Csak a 8. hetig meg lehet tablettas uton is. Meg nem artana egy kis bioszt tanulni, mielott itt forcsogsz bo nyallal, mint vmi inkvizitor. Inkabb az kene, h a tudatlansag fajjon, m akkor Te orditanal, az tuti...
13/19 anonim válasza:
Hát utolsó, tévedsz. Az abortusz feltétele az ultrahangon megállapított szivhang -ugyanis ha az nincs, az esetek többségében vetélés lesz a vége és csak nehéz esetben szükséges utána küret. Gyógyszeres abortusz pedig Magyarországon nincs,itt nem engedélyezik
14/19 anonim válasza:
#13-as, ok, ebben tevedtem, bocs. Kulfoldi peldat hoztam fel. Azt nem tudtam, h Mo-on nem engedelyezett a gyogyszeres abortusz. A tobbit fenntartom :D
15/19 anonim válasza:
A többiben is tévedtél, mert nem végeznek abortuszt, ha nincs szivhang.
16/19 anonim válasza:
Utolso! Kulfoldon vegeznek. Angliaban pl. Ugyh masban nem tevedtem :)
17/19 anonim válasza:
Magyarország. Magyarországrol beszélünk. Mindegy, hogy külföldön mit és hogy csinálnak. A kérdés Magyarországra vonatkozott.
18/19 anonim válasza:
Azt irtam fentebb, h kulfoldi peldat hoztam fel, nem tudom, feltunt-e...Lepjunk mar tul ezen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!