Van olyan aki lecsuszot az a bortuszrol, mert nem tudot minden papirt beszerezni hataridon belul?
Figyelt kérdés
2016. nov. 18. 21:23
1/8 anonim válasza:
Nem, előtte mindenki elvégezte a 8 általánost.
2/8 anonim válasza:
Ismerek ilyet. De ehhez az kellett, hogy hetekig húzza, mire orvoshoz ment, és 11 hetesen derült ki, hogy terhes.
3/8 anonim válasza:
ismerek olyat, úgy volt, ahogy előző írta, de mivel 17 éves volt, 13 hetesen elvégezték az abortuszt, de soron kívül mindenhol előre vették
4/8 p.szabina1223 válasza:
Egyik barátnőm így járt. De ő nem is vette komolyan, majdnem 11 hetesen ment először nőgyógyászhoz, hogy nekikezdjen a megszakításhoz szükséges vizsgálatokhoz, aztán csodálkozott, hogy meg kellett tartania a babát.
5/8 anonim válasza:
Igen én. 38 évesen az utóbbi években összevissza jött meg sokszor hónapokat kimaradt. Így nem tulajdonítottam jelentőséget.Mikor kiderült késő volt.Most a legaranyosabb kisfiú anyukája vagyok, volt már két lányom is. Bearanyozza az életünket.Örülök hogy így alakult. Már 5 éves.Örülj te is amit Istan ad el kell fogadni.
6/8 anonim válasza:
Ha gondolod írj priviben.Tudom mit érzel egy nem várt terhességnél.Hány éves vagy?
7/8 anonim válasza:
Hát, csipkednie kell magát az embernek, mert ha az Orvos bepöccen..
8/8 anonim válasza:
A szexhez volt eszed, védekezni és időben utánajárni a dolgokhoz már nem annyira. Ügyes lány vagy, sajnálom a leendő gyerekedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!