Egy Baratom Iden Majusban ķért udvarlast 20 éves a baratnoje pedig csak 17 terherbe esett de nem szeretnenek még Babát! Mi a teendő? Segitseg!
Ki van tűzve az Eskuvőjük..Viszont nem szeretnek hogy meg tudjak a Szuleik hogy idő előtt le fekudtek...Ra adasul meg terhes is a lany!! Viszont nagyon szeretik egymast es felnek hogy a lany Csaladja tiltana őket...El lehet e vetetni a babat szülői nelkul?? Esetleg egy felnőt bele egyezésel?? Mert a lany semmi keppen sem szeretne meg kis babat... Ezt eleg jól at gondolta!!!
Normalis Valaszokat varunk!!
Udvarlást kért? :-D
Sose hallottam még ezt a kifejezést,de ezek szerint azt jelenti,hogy jól megrakta gumi nélkül a lánykát!
A megesett menyasszony álljon a szülei elé. Nagyjából két lehetőségük van: kiteszik a lánykát, lemondanak a gyámságáról, apuka gyorsan elveszi, ő lesz a gyám, így ő már aláírhatja az abortuszhoz az engedélyt.
Vagy ha a szülők azt mondják, bizony megtartod lányom, megszülöd, akkor a baba az ő gyámságuk alá kerül, szóval nevelhetik ők, ha anyukának még nem lesz kedve babázni.
Ha jól tudom, gyámhatósági engedélyt is lehet kérni, ha a szülők megtagadják a beleegyezésüket, de ehhez nyilván szintén tudniuk kell a terhességről.
Amúgy meg milyen blőd duma, hogy tiltani fogja őket a lány családja? Ha már ilyen régivágású család, akkor inkább előrehozza az esküvőt :) Ha meg arra gondolnak, hogy a lányt elküldik abortuszra, majd eltiltják a fiútól, de annyira borzasztóan szeretik egymást, akkor pattanjon meg a csávóhoz.
Amúgy nem tudom eldönteni, ez most egy bődületesen rossz lányregény-tervezet sztorija lenne, vagy hitgyülisek vagy romák vagytok-e...
Vilcsike
De nem érted,hogy a kiscsaj nem akar még babázni?? Csak bsszni,de azt jó sokat,gyereket azt nem akar!
Ezért kéne gyorsba kikaparni,hogy tudjon még kedvére kefélni!
"Amúgy nem tudom eldönteni, ez most egy bődületesen rossz lányregény-tervezet sztorija lenne, vagy hitgyülisek vagy romák vagytok-e..."
Vilcsianyuja...ott az pont!
"De nem érted,hogy a kiscsaj nem akar még babázni?? Csak bsszni,de azt jó sokat,gyereket azt nem akar!"
Hát lehet, hogy ezt jópofázásnak szántad, lehet moralizálásnak, de ez valahogy így van.
Amiért valaki szeret dugni, nem azt jelenti, hogy babázni is szeretne. Az emberek életük nagyon kis részében dugnak abból a célból, hogy gyerek legyen.
Én speciel 35 évig éltem házasságban, oszt csak három hónap volt, ameddig a dugás célja kimondottan a gyerek volt.
Persze, a kérdező bennem is ellenérzéseket kelt, márcsak a helyesírása miatt is.
" Amiért valaki szeret dugni, nem azt jelenti, hogy babázni is szeretne. Az emberek életük nagyon kis részében dugnak abból a célból, hogy gyerek legyen."
Nézd,én is szeretek dugni,mégsem volt még egyetlen abortuszom sem...vajon miért nem??
A magyarázat roppant egyszerű: van annyi eszem,hogy amíg nem szeretnék terhes lenni,addig védekezem megfelelő módon! (nem,ne számoljuk ide a rendes védekezés ellenére fogant gyerekeket,mert az tényleg nem sok)
De nyilvávalóan ez a nagyon okos kislány tablettát szedett plussz még gumival is védekezett,és ennek ellenére esett teherbe...mint itt sokan!
A kiskorú minek kefél? Még saját magával kapcsolatban se hozhat döntéseket, nemhogy egy baba sorsáról. Keféljen, mikor már nem kell elszámolni anyunak-apunak, hogy kivel, hol, mikor.
A 20 éves, ha hü.lye, akkor minek kefél? Ebből is csak baj lesz. Majd keféljen akkor, ha megtanulta, hogy lesz a gyerek és mit kell tenni, ha még nem akar.
Na, ez egy szép pár. Egy kiskorú meg egy szellemi nyomorék.
Mi a teendő?
A 20 éves kézen fogja a kiskorút, odaállnak a lány szülei elé és elmondja, h ő egy szellemi nyomorék,aki még ahhoz is hül.ye, h gumit húzzon,szánja-bánja és kéri szépen a szülőket, h segítsenek helyrehozni mindent, egyezzenek bele, hogy a lányuk kaparásra menjen.
Lehet, hogy nem fognak, mert ki tudja, a szülők értelmesebbek és talán úgy gondolják, nem abortuszra kell menni, hanem védekezni, de ha már úton van a baba, azt fel kell nevelni. 20 éves fiú menjen dolgozni, kiskorú lányka hagyja abba a sulit, majd leérettségizik, ahogy akar, ahogy tud. A szülők talán segítenek a lakhatással, ha tehetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!