Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Az tenyleg igaz hogy amiert...

Az tenyleg igaz hogy amiert gyest kapok csak az abortusz felet kell kifizetni?

Figyelt kérdés
2016. okt. 9. 18:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
15%
Ha ez így lenne, akkor is ingyenes lenne, mivel egészségügyi ok. Tehát ilyenek nem állnak fent.
2016. okt. 9. 19:52
 12/25 anonim ***** válasza:
36%
11: ja, mert te tuti tudod, mi az ok :)
2016. okt. 9. 20:02
 13/25 anonim ***** válasza:
25%

Én gyesen voltam amikor sajnos bekövetkezett egy nem kívánt terhesség! Elvetettem! Nem-nem féláron volt!

2015-ben.

2016. okt. 9. 20:16
 14/25 anonim ***** válasza:
48%
Azt tudom, hogy nem anyai vagy magzati ok, mert akkor ingyenes... Gondolom könnyebb ez mint védekezni
2016. okt. 9. 20:23
 15/25 anonim ***** válasza:
29%

Mindig az ilyen félkegyelmű, felelőtlen szukák esnek teherbe annyiszor amennyiszer csak lehetséges!

Kedvezményes-e az abortusz mert gyesen vagy?.. A gyomrom kavarog mikor ilyen kérdést olvasok, míg mások elkeseredetten kérdezősködnek gyakorin hogy nekik vajon miért nem jön a baba évek óta!!!

2016. okt. 10. 06:22
 16/25 anonim ***** válasza:
21%
Igen utolsó, sajnos általában azok esnek teherbe akik nem érdemelnek gyereket:-(
2016. okt. 10. 10:50
 17/25 anonim ***** válasza:
56%
Szerencsére senkit nem érdekel, hogy mit ítéltek el és mit tennétek ha rajtatok múlna. Szerencsére senkik vagytok. ;)
2016. okt. 11. 20:47
 18/25 anonim ***** válasza:
27%

Utolsó,és te azt honnan tudod hogy ki senki és ki nem? lehet hamarosan olyan munkakörben fogok dolgozni, ahol lehetőségem lesz változtatásokra tervezetet benyújtani, csak megsúgom. ;-)

Számomra meg az a senki, aki megöli a saját gyerekét, akinek könnyebb széttenni a lábát szex közben és abortusznál is, mint védekezni, hisz gyesnél féláron van, megéri simán nem igaz?

2016. okt. 11. 20:53
 19/25 anonim ***** válasza:
62%
Nyújtsd be nyugodtan, lófszt nem fogsz elérni vele. :)
2016. okt. 11. 20:55
 20/25 anonim ***** válasza:
45%

Féláras volt a gyeseseknek, de megszüntették. Ez van sajnos.

Aki irta, hogy eü okok miatt lehet kedvezmeny, az teved. Egyszeruen lehetetlen elintezni. A csaladvedelmis maga mondta, hogy meg a kemos betegnek sem adjak meg. Ki kell fizetnie a 29710 forintot.

Stadionra kell a penz, nem eü,- re

2016. okt. 11. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!