Az tenyleg igaz hogy amiert gyest kapok csak az abortusz felet kell kifizetni?
Én gyesen voltam amikor sajnos bekövetkezett egy nem kívánt terhesség! Elvetettem! Nem-nem féláron volt!
2015-ben.
Mindig az ilyen félkegyelmű, felelőtlen szukák esnek teherbe annyiszor amennyiszer csak lehetséges!
Kedvezményes-e az abortusz mert gyesen vagy?.. A gyomrom kavarog mikor ilyen kérdést olvasok, míg mások elkeseredetten kérdezősködnek gyakorin hogy nekik vajon miért nem jön a baba évek óta!!!
Utolsó,és te azt honnan tudod hogy ki senki és ki nem? lehet hamarosan olyan munkakörben fogok dolgozni, ahol lehetőségem lesz változtatásokra tervezetet benyújtani, csak megsúgom. ;-)
Számomra meg az a senki, aki megöli a saját gyerekét, akinek könnyebb széttenni a lábát szex közben és abortusznál is, mint védekezni, hisz gyesnél féláron van, megéri simán nem igaz?
Féláras volt a gyeseseknek, de megszüntették. Ez van sajnos.
Aki irta, hogy eü okok miatt lehet kedvezmeny, az teved. Egyszeruen lehetetlen elintezni. A csaladvedelmis maga mondta, hogy meg a kemos betegnek sem adjak meg. Ki kell fizetnie a 29710 forintot.
Stadionra kell a penz, nem eü,- re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!