Abortuszt lehet csinaltatni barmelyik korhazban?
Figyelt kérdés
Sajnos abortuszra kell mennem nagyon hosszu lenne leirnom az elozmenyeket de a lenyeg hogy parom nem szeretne a babat en meg egyedul keptelen vagyok felnevelni az anyagiak miatt. Az lenne a kerdesem hogy mivel en egeszsegugyi dolgozo vagyok abban a korhazban ahova tartozom es ugye az abortuszom lenne, masik korhazban szeretnem elvegeztetni a mutet mivel nem szeretnem hogy barki fulebe is eljuthasson ez a hir. Arra gondoltam hogy Budapesten vagy Miskolcon vegeztetem el,csak nem tudom hogy ennek mi a menete es hogy hogyan kell ezt elintezni.Szerintetek van erre lehetoseg?2016. júl. 24. 17:07
11/12 anonim válasza:
17.35.
Rossz az érvelés. Mert még a megszületett egészséges gyerek is életképtelen magában.
És mi van a életben tartott salátákkal?
Sőt, van még több vitás kérdés is, de most nem tartozik ide.
12/12 anonim válasza:
Nem támadni akarok. Cdak arra gondoltam, hogy nem szeretnéd inkább örökbe adni? Nagyon sok nő van aki kisbabát szeretne örökbefogadni, mert neki nem lehet. Vagy nem szeretnéd ha ezt körülötted megtudnák? Mert is érthető.:) Remélem minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!