Van egy majdnem 5hónapos kisfiam és teherbe estem ismét nem szeretném megtartani körübelül 3hetes terhes lehetek hogy fogják az abortuszt megcsinálni? Kiszivják a magzatot vagy mütenek?
Annyi ostobaságot összehordanak egyesek, hogy az már-már fájdalmas.. Természetes, hogy erőszakból fogant gyereket megszülünk, ha beteg az se baj, meg kell szülni és kész, mert hát mit sem számít, ha az egész élete egy szenvedés lesz...
Az abortusz pedig SOHA nem volt gyilkosság és nem is lesz, mint ahogy most sem az. Ha jól tudom, de javítsanak ki az okostojások ha nem, a gyilkosságért börtön jár. Kérdem én hány orvos csücsül börtönben, mert elvégzett egy műtétet? Ja, hogy egy se? Az más. Ne beszéljünk hülyeségeket, ha annyi hetesen szülnéd meg, ahány hetesen elveteted, koránt sem 1 kifejlett gyereket hoznál a világra, csak egy életképtelen embriót.
Fel kéne dolgozni végre és belevésni az agyba, hogy egy már ÉLŐ, létező felnőtt nő döntése és akarata mindig (!!) előrevalóbb és fontosabb lesz, mint egy ki nem fejlett embrióé!! Ez egyedül egy nő döntése, senkinek nincs joga se beleszólni, se ítélkezni. Az Ő teste, azt csinál vele, amit Ő akar.
Egyébként akkor szerintetek egy férfi önkielégítés közben gyilkosságot követ el?? Hisz azokból az apró kis spermiumokból egy gyerek születhetett volna, ha akarjuk akkor az élet "képviselői", és a pasik csúnya, gonosz módon megölik őket.. Ez azért már beteges.
Nem minden a gyerekszülés és családalapítás körül forog, nem csak ezért vagyunk a Földön, szóval jó lenne nem mindenbe belemagyarázni a hülyeségeket és győzködni a másikat, hogy úgy helyes, ha teherbe esik, akkor megszüli, ha van rá ingerenciája, ha nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!