Christopher kérdése:

Terhes lehet e a baratnom?

Figyelt kérdés
Hello! Az a helyzett hogy baratnommel lefekudtunk! Nem vedekeztunk de nem mentem el benne! Szerintem idoben mentem el hisz a hasara elvesztem! Ez tortent kerek 1 hete. Namost a menstruja 1 napot kesik! Ez a 24 ik nap a mai es 1 eve 22-23 naponta jott meg neki. Kicsit felunk! Ha ne adja isten megis az elovaladekban levo spermium okozhat terhesseget? Igaz csak 1 hete tortent es 1 napot kesik a menstruja de megis felunk! Lehet e valamit tenni? Gyogyszerekkel vagy barmivel? Ha esetleg tenyleg teherbe esett? Vagy mar keso es vsak abortusz lehet? Amit nem szeretnek. De ha meg lehet elozni akkor mit tegyunk?

2016. máj. 9. 11:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
Tényleg ennyire hülye vagy?
2016. máj. 9. 11:35
 2/18 anonim ***** válasza:
78%

Megelőzni úgy lehet, ha gumit húzol a farkadra.

Most ezren leírják, hogy ők 8658 éve így védekeznek, és nem volt gond.

Akkor most leírom, hogy én első hónapban terhes maradtam ezzel a "védekezéssel". Mondjuk örültünk, csak a tabletta után jó lett volna még egy hónapot várni, és aztán teherbe esni, de a baba egészséges, és amúgy is tervben volt.

És 1000%, hogy időben kivette.

Ha nem akarsz gyereket, védekezz.

Egy nap késés nem késés, gondolom amúgy is fiatalok vagytok nagyon. Ilyen esetben már magától a szextől is felborulhat a hormonháztartás.

Ha esetleg mégis terhesség, akkor már semmi más nem marad, csak az abortusz.

Annyira nem lehettek ellene, ha védekezés nélkül szexeltek, és csak a jó szerencsében bíztok.

Várjatok egy hetet.

Jó esetben addig megjön, ha nem, akkor a teszt már kimutatja mindenképp. Egy héttel az aktus után még nem mutat ki semmit, hiába ágyazódott be. Napok kellenek, mire a vizeletből kimutatható koncentrációban van jelen a hcg.

2016. máj. 9. 11:40
 3/18 A kérdező kommentje:
Normalis valaszt szeretnek! Koszonom szepen!
2016. máj. 9. 11:40
 4/18 anonim ***** válasza:
59%
Előbb gondolkodni kell, aztán cselekedni. Védekezésről hallottatok már? Óvszer?
2016. máj. 9. 11:43
 5/18 anonim ***** válasza:
66%
Szerinted a gyógyszer nem abortusz? Igen, lehet terhes. És igen, ha nem akarjátok, akkor úgyis meg fogjátok ölni, mert hát kefélni azt kell, de a felelősségvállalás már nem megy.
2016. máj. 9. 11:51
 6/18 A kérdező kommentje:
Igen hallotam! Es hasznalunk is. Most pont nm volt nallam hisz nem othol voltunk! Es mar csinaltuk azzal is es nelkule is. Eddig sosem volt gond!
2016. máj. 9. 11:53
 7/18 anonim ***** válasza:
85%
Akkor talán nem kellett volna csinálni... Ha nem volt nálatok...
2016. máj. 9. 11:59
 8/18 anonim ***** válasza:
82%
remélem az én gyerekeim nem lesznek ilyen ostobák...
2016. máj. 9. 12:04
 9/18 anonim ***** válasza:
30%

Elovaladektol NIncs !!!!terhesseg csak ha nincs kivéve időben !!!mikor tanuljak mar meg ezt a felnőtt emberek is?? Annyiszor kell ezt elmondani bent is h mar hülye leszek ettől!!! Nem kell riogatni ha időben kivette nincs gond

Amúgy ha nincs meg 18 akkor meg lehet h nem állt be a menstruacioja :)

2016. máj. 9. 19:37
 10/18 A kérdező kommentje:
Moat toltotte be januarba a 18 at :)
2016. máj. 9. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!