én dühös ész szomorú vagyok, ha ilyet hallok. Sajnos volt egy veszítésem már...
2016. máj. 4. 20:56
13/20 anonim válasza:
Nyilván ők sem boldogok...Kérdező, ez a kérdés enyhén szólva rosszindulatú..Mégiscsak tinikről van szó, akik félúton vannak a gyermekkor és felnőtt lét között, könnyű rájuk húzni, hogy felelőtlenek. Még azokkal is megeshet, akiket otthon felvilágosítanak. Mert könnyű egy szerelmes kislányt rávenni erre-arra, sajnos. Én úgy gondolom, a tinik többsége is átérzi a veszteséget, a fájdalmat és gyászol. Nem a 15-16-17-18 éves lányokra kell mutogatni, hanem inkább azokra, akiknek több abortusza volt, mondjuk kényelmi okokból. Én kellően fel lettem világosítva otthon, mégis teherbe estem 19 évesen. Jó, az már-már felnőtt, és én meg is tartottam, amit egy percre sem bántam meg, de 16 évesen másképp tettem volna. De most őszintén? Ha mondjuk te 16 évesen teherbe esel, megtartod? Persze, most azt mondod, meg hát, mert az élet szentsége, így meg úgy. Vagy hogy te 16 évesen nem szexeltél stb. Pedig hidd el, akkor és ott, te is elvetetted volna.
2016. máj. 5. 08:26
14/20 aperitif válasza:
Akkor már azt is megkérdezem, hogy vajon mire gondolnak a tini, vagy nem annyira tini fiúk, miközben a barátnőjükből éppen az ő gyereküket kaparják ki?
2016. máj. 5. 13:59
15/20 anonim válasza:
#14, ez a körülményektől függ. Ha egymaga döntötte el, nyilván neheztelnék, hogy kihagyott a döntésből, ha viszont közösen, akkor azt, hogy egy normálisan gondolkodó párom van, aki képes ésszel kontrollálni a nő fajfenntartási ösztönét ("anyai ösztönt"), és nem helyez egy embriót a kapcsolatunk fölé - ergo tényleg szeret...
2016. máj. 5. 14:48
16/20 anonim válasza:
Könnyű pálcát törni a "tinik" fölött, de jó lenne, ha előbb mindenki a maga udvarán sepregetne. Hány meg hány olyan kérdés van itt, hogy a kedves szülők még a 18-20 éves gyereküket is foggal körömmel tiltják a szextől? Aki ilyen maradni, az nyilván nem fog a 14-16 éves gyerekével a biztonságos szexről beszélgetni, mert ugye meg van tiltva az ilyen erkölcstelenség a büdös kölöknek. Aztán ez a gyerek jön majd ide az ab-kategóriába sírni, hogy terhes és nem meri elmondani a szüleinek, mert megverik, vagy kidobják, vagy akármi.
És igen, a fiúkban is ideje lenne tudatosítani, hogy a védekezés az ő dolguk IS.
Hát sehogy sem egyszerű dolog ez...
2016. máj. 5. 16:02
17/20 anonim válasza:
Semmire, mivel altatásban végzik.
2016. máj. 5. 19:29
18/20 Tom Benko válasza:
"Miért nem tarthatom meg?"
"Hogy történhetett meg? Azt mondta, hogy vigyázni fog..."
Nem biztos, hogy a lány volt a felelőtlen!
2016. máj. 6. 18:33
19/20 anonim válasza:
Ha becsúszna és elvetetném (nem biztos, hogy így döntenék, mert a stabil párkapcsolat, párom és felőlem is a családi és az anyagi háttér meglenne), akkor az nagyon fájna. Így is alig várom, hogy odajussunk a párommal, hogy gyereket tudjunk vállalni, de nem hiszem, hogy hibáztatnám magam, mert én használok fogamzásgátlót és mindenre figyelek (ha gyógyszert szedek, csökken-e tőle a hatása, ilyenek). De biztos nem érzelemmentesen állítanék be, sőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!