Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ikrekkel abortusznál több...

Ikrekkel abortusznál több komplikáció lehet?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 18. 18:05
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
42%
Ha betegek és azért nem tarthatod meg őket, akkor rossz helyen tetted fel a kérdést. Tetesd át a vetélés, missed ab témakörbe, hogy elkerüld a nem tetsző, néha elég primitív válaszokat. Mondom én ezt úgy, hogy amúgy ellenzem az abortuszt. Mielőbbi testi-lelki gyógyulást!
2016. ápr. 18. 20:10
 12/33 anonim ***** válasza:
8%
nekem meg nem lett babam , de mit adnek en edes istenem .... :( sajnalom oket
2016. ápr. 18. 20:36
 13/33 anonim ***** válasza:
6%
Hány hetesek?
2016. ápr. 18. 22:30
 14/33 anonim válasza:
1%
Nehogy elvetesd!!! Nem szabad megfosztani őket a földi élettől lehet találni más megoldást ha le is mondasz róluk születésük után mert nem bírod őket felnevelni legalább engedd hogy megszülessenek.
2016. ápr. 18. 22:52
 15/33 anonim ***** válasza:
91%
A kérdező amit írt, az alapján betegek. Nem tudom, milyen betegségeik vannak, de nem is érdekel, mert nem rám tartozik. Mondom, ellenzem az abortuszt, de ha tényleg betegek, a kérdezőnek nem sok választási lehetősége van. Nem kellene még jobban belerúgni.
2016. ápr. 19. 07:33
 16/33 anonim ***** válasza:
86%
Nincs több komplikáció.
2016. ápr. 19. 10:14
 17/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Engedjem,hogy megszülessenek és végigszenvedjék az életüket? Ez komoly? Engedjem hogy öröm és boldogság nélkül nőljenek fel? Mondjak le róluk,hogy aztán bezárják őket egy szobába és fogyatékosságuk miatt kínozzák az ápolók? Mondván úgysem tudnak beszélni... Éheztessék őket? Hány ilyen történetet olvasni. Vagy adjam örökbe őket? Valaki majd szerinted örökbefogad beteg gyerekeket?? Éltél már beteg bőrében? Próbáld ki!! Ülj életed végéig tolószékben,vagy lekötözve és halálod előtt meséld el milyen volt!!!

Komolyan emberek!!!! Ne oltsatok már ha semmit sem tudtok! 2-en fejlődnek bennem. Szerintetek olyan marha egyszerű volt meghozni ezt a döntést és szerintetek nem gondoltam át 10000%???

2016. ápr. 19. 10:40
 18/33 Vilcsianyuja ***** válasza:
36%
Ha kiderült, hogy betegek, akkor már elmúlhattál 12 hetes, gondolom. Egyáltalán elvégzik még műtéttel, mit mondott az orvosod? Lehet, hogy meg kell szülnöd őket. Az azért már mégiscsak dupla szenvedés, dupla komplikáció. Ezt tisztáznod kellene az orvosoddal. Nagyon sajnálom!
2016. ápr. 19. 11:46
 19/33 A kérdező kommentje:
Már nem végzik el műtéti úton.
2016. ápr. 19. 11:48
 20/33 A kérdező kommentje:
Rengeteg komplikációról olvastam ilyen esetben,azért merült fel bennem hogy ikreknél talán dupla a szövődmény.
2016. ápr. 19. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!