Nem tudom mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
barátnőmmel 3hónapja vagyunk együtt és pár napja kiderült hogy terhes meg is beszéltük hogy el kell vetetni,én ezt elmondtam a szüleimnek hogy mire készülünk ők meg nagyon örültek neki mert mikor én megszülettem valami nem jól fejlödöt ki s az orvosok azt mondák hogy nem biztos hogy lehet valamikor is gyerekem,ök ez végett mái napig idegeskedtek,természetesen nekem ezt elmesélték csak nem tudtam hogy ennyire komoly volt a baj.anyagiak rendben lakás van,nem tudom hogy mitévő legyek nehogy később megbánjam ha nem lehetne gyerekem.ti hogy döntenétek? barátnőmmel erről még nem beszéltem.27f 24l2016. márc. 29. 19:40
11/12 anonim válasza:
"...pár napja kiderült hogy terhes meg is beszéltük hogy el kell vetetni,..." - áll a Kérdésben. Ez nekem "KETTEN meghozott döntés"-nek tűnik...
ÜdV
12/12 anonim válasza:
Igen, hogyha egyszer közüsen megbeszéltétek, akkor mi a kérdés. De hogy ellenpélda is legyen, Nekem szintén egy ilyen rövid viszonyból lett a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!