Miert erzem ugy, hogy a helyes es legjobb dontes az abortusz lenne kozel s hosszutavon egyarant, mindenkinek, de akkor miert nem akarom megtenni?
10-es! Az abortusszal eleve nem adsz neki esélyt sem az életre és a boldogságra sem.
Abortusz: nagy büdös semmi!
Élet: Lehetőség. Hogy mit hoz ki belőle, az rajta és a sorson is múlik természetesen, de legalább van esélye arra, hogy boldog legyen.
Az örökbeadás talán a legfájdalmasabb dolog a világon, én elhiszem, mert szerintem nincs az a nő, aki nem kezdene el valamilyen szinten kötődni a gyerekéhez a kilenc hónap alatt, de ki mondta, hogy mindig az egyszerű út a helyes is egyben? Az életben általában a jó döntésekhez baromira kegyetlen dolgok vezetnek. Persze, valahol azért megértem, hogy ezen áldozatokat csak nagyon kevesen képesek vállalni. De attól én még azt mondom, hogy az abortusz soha nem lehet jó döntés. Kérdező! Pont emiatt tengődsz most te is kétségek között! Legszívesebben a könnyebb utat választanád, amiről viszont tudod, hogy nem helyes. Ezért nem akarod megtenni! Gondold végig, mire lennél képes, mi az amit még elbírsz viselni! Ha a végén képes leszel az örökbeadásra, hát tartsd meg a babát és add örökbe, de erről senki más nem dönthet helyetted! Őszintén? Még magam sem tudom most így hirtelen, hogy képes lennék-e lemondani róla... Talán igen...
"Még magam sem tudom most így hirtelen, hogy képes lennék-e lemondani róla... Talán igen..."
Magyarán nem voltál még terhes, nem szültél, nincs gyereked, fingod nincs az egészről, csak a partvonalról osztod az észt. Úgy a legkönnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!