Bucoka89 kérdése:
Hogyan vészelte át a testetek és a lelketek a terhesség megszakítást?
Figyelt kérdés
Nekem nincs gyerekem,nem volt még abortuszom sem és terhes sem voltam soha.2016. jan. 19. 09:39
11/13 anonim válasza:
Az ab ellenesek ne pont a terhesség megszakítás témában pontozgassanak le, hanem az arcukat vállalva álljanak a kórházak elé tüntető táblákkal.
12/13 anonim válasza:
0%.. oké, biztos jobb lett volna megszülni egy babát, aki ha esetleg életben marad a szülésig, utána max pár napot tudott élni, azt is kínok között... Bravo emberek!
13/13 anonim válasza:
Volt egy abortusz ellenes ismerősöm, aki teherbe esett. A történet végét szerintem magatoktól is tudjátok... :)
Ne foglalkozzatok a pontozással, nem az számít. Hoztatok egy döntést amit az élet igazolt vagy épp nem. Emberi élet? Igen, de amíg 10 hetes koráig nincsenek kifejlődve az idegpályái nem érez fájdalmat. Ha ki vannak fejlődve az idegpályái annyit érezhet kb, mint egy felnőtt ember egy fatális autóbalesetnél...
Légyszi, pontozzatok le!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!