Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mi az abortusz történése mit...

Mi az abortusz történése mit és hogyan csinálnak ill altatnak e?

Figyelt kérdés
fél éves a kislányunk nehéz szülésvolt vákummal lett meg iszonyat vérszegény vagyok akinél szültem azt mondta jobb ha nem szülök még egyett kapom a fogamzásgátló injekciót de kimaradt és mintha hasra hiztam volna és a mellem is szerintem meg van duzzadva és eléggé parázok :(

2016. jan. 13. 07:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%

Nem akar megegy gyereket a lenyeg ennyi.

Ha kimarad amugy is menj dokihoz.

2016. jan. 15. 08:45
 12/15 anonim ***** válasza:
75%
Valószínűleg ahol terhességi tesztre nincs pénz, ott még egy gyerekre se lenne...
2016. jan. 15. 09:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Teszteltél?Miért maradt ki?!Ha az anyagiak miatt-ami elvileg nem lehetne kihívás,hiszen pár ezer ft/3 havi adag-akkor nagy gáz van!Bár az se jelent sok jót,hogy(gondolom a férjed)fizetését kell megvárni egy pár száz ft-os teszt vásárlásához....
2016. jan. 16. 20:00
 14/15 A kérdező kommentje:
már bocs de szedek fogamzásgátlót!! injekciót kapok 3 havonta a teszt negativ lett de még mindig semmi
2016. jan. 19. 16:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Ó te jó ég... Injekciót adó orvos nem mondta, hogy valószinüleg teljesen elmarad a menstruációd? Az injekció mellékhatása, ezért csak olyanoknak adják, akiknek van gyerekük, mert annyira megborítja a hormonháztartásod, hogy nem fogsz menstruálni mellette. Úgyhogy azt nem várd, hogy megjöjjön. (De az orvosnak illett volna felvilágosítania...)
2016. febr. 7. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!