Meg lehet szakítani a terhességet ha augusztus 8-án voltunk együtt?
betenni be tudtad, időben kivenni már lusta voltál.
miért kell azt hinni, hogy szed gyógyszert?? gyógyszer mellett is teherbe lehet esni!!!
az óvszer pedig a betegségektől is véd, ami eszedbe juthatott volna a saját érdekedben!
fas.za gyerek voltál, akkor legyél az ezek után is!
Hát nem tudom, én Kérdezőék helyében 2 esetben vonnám be a szülőket - bármelyik oldalról. Az egyik, ha a lánnyal már megegyeztek mindenben és tájékoztatják őket erről, a másik, ha van valami konkrét tény már, mondjuk egy nem hivatalos DNS teszt legalább - és a tények tükrében már értelmes dolog a "hogyan tovább"-ról beszélni.
Minden más esetben a szülők bevonása legfeljebb ronthat a Kérdező helyzetén, javítani semmiképp sem tud.
Egy 17 éves esetén nem lehet NEM bevonni a szülőket, hisz a gyerek megtartásához és elvetetéséhez is az ő közreműködésük kell (érdekellentét esetén lép be csak a gyámhatóság).
DNS tesztről beszélni marhaság. Magzati korban ugyanis csakis INVAZÍV eljárással lehet elvégeztetni, azaz vetélést okozhat, így erre senki nem kényszeríthető. A gyerek megszületéséig pedig nem lehet halogatni a szülők beavatását.
#15, más dolog a szülők tudomására hozni a dolgot - egyébként egy cc. 17 hetes terhesség esetén már nyilván rég tudják a lány szülei, ha nem vakok - és más dolog bevonni őket a téma megbeszélésébe - vagyis leülni a párnak és a két szülői háznak közösen...
Az AB-ban is tökéletesen igazad van, csak épp az meg az az eset, ha ". Az egyik, ha a lánnyal már megegyeztek mindenben és tájékoztatják őket erről" - mert ugye hogy az AB egyáltalán téma legyen, ahhoz előbb meg kell győznie a Kérdezőnek a lányt, hogy ő is ezt akarja (és meg kell győződni arról, hogy egyáltalán nem futottak-e ki már az időből).
,,azt hittem gyogyszert szed,,
en meg azt hittem van eszed..
Ennyi erovel barmilyen nemi bajt is osszeszedhettel volna abban a hitben hogy a ,,csaj nem beteg ,,
ennyira buta naiv it ritkan lat az ember
idegen nobe elvezel hiwszel benne?
AZT HISZEM SOT TUDOM kemeny lecke lesz ez neked
ui abortuszt felejtos a babanak mar van keze laba szive szeme mindene
Teljesen mindegy, hányadik héten van, ha a lány nem akarja elvetetni, és mivel eddig várt az értesítéssel, nagyon valószínű, hogy ez a helyzet. Akkor mindegy, mi van Nagy-Britanniában, a lányt sehol nem kényszeríthetik rá.
Szegény kérdező, ha tényleg ő az apa, jól megszívta... Egyszerűen hihetetlen, hogy ott az internet minden kamasz farzsebében a mobilon, és ennyit se tudnak a szexről, közben meg szórják a magvaikat, mint a pitypang. :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!