Abortusz után volt valakinek így?
2 és fél hete művi úton kellett befejezni a 8 hetes terhességemet.
Minden rendben ment, a vérzés egy hét után minimális volt. Egy hetes kontrollon mindent rendben rendben találtak, kaptam Ergam cseppet, amitől pár nap alatt teljesen elmúlt a vérzés. Pár napja megfáztam, elég sokat köhögök, tegnapelőtt pedig kicsit talán több súlyt (kb. 6 kg) cipeltem úgy 10 percig. Tegnap délelőtt pecsételő vérzésem volt, utána már csak barnás. Ma szintén ugyanez.
Lehet, hogy a sok köhögéstől kezdtem újra vérezni vagy a cipekedéstől? Normális ez?
Szedjem újra a Ergamot? Vagy egy valami jut még eszembe, tegnap hajnalban arra ébredtem, hogy orgazmusom volt. Nem tudom hogyan, hiszen gondolni sem bírok a szexre. Lehet hogy ez váltotta ki?
Az orvosom külföldre utazott, decemberben jön csak haza, így nem tudok elmenni hozzá, máshoz pedig nem szeretnék, csak ha feltétlenül muszáj.
szerintem bajod nem lesz ha pár napig szeded a cseppet
ha lehet került most a emelgetést megint
és szedj valami köhögés csillapított
álomban orgazmus ? hát nekem is szokott lenni :-)
vagy mert régen volt szex vagy mert szuper volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!