Mennyi idő az abortusz elvégzése? Ugye nem kell bent éjszakázni a kórházban?
Figyelt kérdés
2015. aug. 24. 18:15
11/21 anonim válasza:
Ha az agytàgítós nőnél voltàl màr 2x, meg befizetted a csekket, megadjàk az időpontot.
12/21 anonim válasza:
Inkább NE TEDD!!!Ha igy esett fogadd el és szeresd!Ő egy élet!Ugyanugy mint Neked joga van élni!!Gondold át mielött cselekszel!üdvözlet...
13/21 anonim válasza:
Logikusan kell gondolkodni. Ha tudod, hogy nem tudod neki biztosítani, amire egy gyereknek szüksége van, és nincs jövője, akkor nyugodtan menj műtétre. Nem lelkizni kell, hanem gondolkodni. Talán az nem lenne bűn, ha nélkülöznie kell a családot, a gondtalan gyermekkort, az anyagiakról nem is beszélve? Nem szabad boldogtalanságra ítélni a leendő(!!!) értelmes lényt.
14/21 hébáj válasza:
3 hete volt abortuszom.van 2 gyerekem reggel bementem délután 4kor mehettem haza.ha nincs láz és nagy vérzés...utánamég vérzel picit párnapig az normális.10nap mulva kötelező kontrol.ja egyedül nem mehetsz haza csak kísérővel
15/21 anonim válasza:
Debrecen Kenézybe voltam, Kedves Privát...
a kutyát nem érdekelte , hogy van e kísérő haza, vagy mennyire verzel ..
16/21 anonim válasza:
Nekem mondta az orvosom, hogy ne egyedül menjek haza, plàne ne én vezessek.Mondjuk kàba is voltam az altatàstól.
17/21 Terra Mater válasza:
Az a Kisbaba Téged választott. Él a méhedben. Tiéd!
Nem kell előteremtened semmit, a baba nem pénzből él. Hármat neveltem fel, pedig csak egy volt betervezve.
Sosem bocsátottam volna meg magamnak, ha bármelyiket megölöm.
A kisbabád Rád lett bízva. Talán sosem lehet több.
18/21 anonim válasza:
A kisbaba nem választ senkit... jesszusom...
19/21 mi a fene válasza:
Engednek, nem engednek, sokan lelépnek, ha jól érzik magukat.
20/21 Mandy1408 válasza:
Igen, te barom, a gyerek köztudottan fényt eszik és a légkörből szívja magába a tápanyagot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!