Ilyen esetben elkell vetetnem a babát?
Figyelt kérdés
Tetoválást csináltattam, amikor már 7 hetes terhes voltam. Nagyon félek, még nem voltam orvosnál ezért kérdezem itt.2015. aug. 11. 11:34
11/21 anonim válasza:
ó 7 hetesen még a méhlepény se lakult ki rendesen,ne aggódj semmi baja :-) nem jutott el hozzá semmi
12/21 anonim válasza:
Jaj, hát azért van az oldal, hogy kérdezzen. .. én teljesen megertem, hogy aggódik szegény. Első babamnal én is mindent megkerdeztem, akármilyen hülyeségnek tűnt is. Miért kell lehordani egyből valakit, ha nem tud valamit? Inkabb tanulnatok meg helyesen írni... Komolyan mondom, az ember esze megall, annyi itt a rosszindulat.
13/21 anonim válasza:
12 Egyáltalán nem lett annyira lehordva, mindenki válaszolt neki, nem értem miért kell mindig mindent túldramatizálni, ez az internet, ilyen, sokféle ember irkál rá, sokféle stílusban.
14/21 anonim válasza:
6 hetig nem vagy osszekottetesben a babaval, sem a gyogyszerek, alkohol nem kerulnek kapcsolatba vele. Ezutan erdemes vigyazni.
Gratula a babahoz!
15/21 anonim válasza:
ne aggódj, nem lesz semmi baja a tetkótól, gratulálok én is :-)
16/21 anonim válasza:
Pont ezt akartam írni èn is, csak megelőztek..:)
Mért kell lepuffogni Őt, meg fikázódni!?
Csak aggódik a kisbabájáért!!
17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nagyon boldog vagyok!
2015. aug. 12. 07:13
18/21 H_Vivien válasza:
5 hetes volt már a kisfiam, amikor kiderült, hogy jön. Ezalatt az 5 hét alatt lakást újítottunk, falaztam, véstem, padlót raktam, szekrényt cipeltem, festettem szóval igen kemény fizikai munkát végeztem. Sőt... Dohányoztam, ahogy addig. Megtudtam, hogy terhes vagyok és sokkot kaptam, hogy el fog menni a babám és komoly baja lesz. 13 hónapos, makk egészséges, életerős elevem baba :) Ne pánikolj, ekkor még semmi nem jut el hozzá :) Iszonyú erősek ezek a picurik. Örülj a babának, a tetkónak és, ha terveztétek és várjátok el ne vetesd :) Remek kis csöppség lesz belőle ;)
19/21 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM!!!! :)))
2015. aug. 14. 12:34
20/21 anonim válasza:
ó nyugi semmi baja nem lesz :):):) gratulálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!