Itt mindenki FOGAMZASGATLO mellett lesz terhes?
Figyelt kérdés
eszerint a meg a megszakitasos is hatasosabb....2015. júl. 24. 09:59
11/17 A kérdező kommentje:
Fosas hanyas antibiotikum stb semlegesiti a tabletatt, aki olyan hulye h nem olvassa el a tajokaztatot meg is erdemlih teherbe ejtsek! Ezen esetekben a fogamzasgatlo hatas megszunhet! Nem beszelhetunk fogamzasgaasrol! Mert nem volt fogamzasgatlas!
Emelett 7 evig csinaltam a megszakitast plusz napnarmodszert, nekem bejott, de ez sem fogamzasgatlas!!
2015. júl. 24. 13:02
12/17 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy valami 99,99%ban hatásos. Akkor ez azt jelenti, hogy 1000böl 1 terhes lesz, még akkor is, ha megfelelöen használta. Ehhez hozzáadodnak azok, akik összevissza szedik, ide tartoznak, akik fostak/hánytak/antibiotikumot szedtek, ezért szintén terhesek lettek. Ök is azt fogják mondani, hogy fogamzásgátlo mellett lettek terhesek.
13/17 anonim válasza:
1-es vagyok, nem 2 éves ha érted a célzást. Hanem 30. De ahogy észrevettem gondolkozni luxus. Nem ekkora hormondózisú gyógyszerek voltak aminek szerinted nyilvánvalóan illik tudni, hogy kiuti a fogamzásgátlót. Nem, nem ez folyt a csapból is. Manapság sokkal több információt kapnak emberek a fogi gátló helyes használatával kapcsolatban. És igen, elolvasnám a 30 éves fogi gátló betegtájékoztatóját, kösz a tippet. :)) lehet nem voltak letesztelve 66 féle dologgal mint ma, az, amit én szedtem - igen képzeld olvastam a betegtájékoztatóját - még a koffeintol kezdve multivitaminokon keresztül minden fel van sorolva, hogy mi üti ki a hatását és mi nem. Ha te azt hiszed ez régen is így volt, akkor sajnállak. De őszintén.
14/17 anonim válasza:
Egyébként egy promitív dög vagy.. hogy jössz te ahhoz, hogy az anyámat hulyezed egy olyan világból, amikor még (szerintem) tervben sem voltál? Fuss ennek neki még egyszer, komolyan mondom.
15/17 anonim válasza:
Hát nagyon remelem hogy nem, mert en is most fogom elkezdeni szedni.
16/17 anonim válasza:
en ketszer voltam terhes egesz fiatalon, az egyik 16 a masik 19 evesen. mind a kettot elvetettem nem lett volna esszeru akkor szulnom. nem vedekeztem sehogy, tudtam ha terhes leszek el fogom vetetni. de ez mar eleg regen volt.
17/17 anonim válasza:
És ha igen akkor mi van?? Szerinted 100% ban véd? Ha normalisan szedi az ember akkor is kb. 80% ban véd. De gondolom te ezt nem tudod. Semmi sem 100%. Nem kellene szexelni, az lenne a helyes. Sajna igy lett teremtve az ember, ha szexel akkor gyereknek is lenni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!