Itt mindenki FOGAMZASGATLO mellett lesz terhes?

Figyelt kérdés
eszerint a meg a megszakitasos is hatasosabb....
2015. júl. 24. 09:59
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Fosas hanyas antibiotikum stb semlegesiti a tabletatt, aki olyan hulye h nem olvassa el a tajokaztatot meg is erdemlih teherbe ejtsek! Ezen esetekben a fogamzasgatlo hatas megszunhet! Nem beszelhetunk fogamzasgaasrol! Mert nem volt fogamzasgatlas!

Emelett 7 evig csinaltam a megszakitast plusz napnarmodszert, nekem bejott, de ez sem fogamzasgatlas!!

2015. júl. 24. 13:02
 12/17 anonim ***** válasza:
Tegyük fel, hogy valami 99,99%ban hatásos. Akkor ez azt jelenti, hogy 1000böl 1 terhes lesz, még akkor is, ha megfelelöen használta. Ehhez hozzáadodnak azok, akik összevissza szedik, ide tartoznak, akik fostak/hánytak/antibiotikumot szedtek, ezért szintén terhesek lettek. Ök is azt fogják mondani, hogy fogamzásgátlo mellett lettek terhesek.
2015. júl. 24. 15:34
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok, nem 2 éves ha érted a célzást. Hanem 30. De ahogy észrevettem gondolkozni luxus. Nem ekkora hormondózisú gyógyszerek voltak aminek szerinted nyilvánvalóan illik tudni, hogy kiuti a fogamzásgátlót. Nem, nem ez folyt a csapból is. Manapság sokkal több információt kapnak emberek a fogi gátló helyes használatával kapcsolatban. És igen, elolvasnám a 30 éves fogi gátló betegtájékoztatóját, kösz a tippet. :)) lehet nem voltak letesztelve 66 féle dologgal mint ma, az, amit én szedtem - igen képzeld olvastam a betegtájékoztatóját - még a koffeintol kezdve multivitaminokon keresztül minden fel van sorolva, hogy mi üti ki a hatását és mi nem. Ha te azt hiszed ez régen is így volt, akkor sajnállak. De őszintén.
2015. júl. 24. 16:19
 14/17 anonim ***** válasza:
68%
Egyébként egy promitív dög vagy.. hogy jössz te ahhoz, hogy az anyámat hulyezed egy olyan világból, amikor még (szerintem) tervben sem voltál? Fuss ennek neki még egyszer, komolyan mondom.
2015. júl. 24. 16:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát nagyon remelem hogy nem, mert en is most fogom elkezdeni szedni.
2015. júl. 29. 23:07
 16/17 anonim ***** válasza:
en ketszer voltam terhes egesz fiatalon, az egyik 16 a masik 19 evesen. mind a kettot elvetettem nem lett volna esszeru akkor szulnom. nem vedekeztem sehogy, tudtam ha terhes leszek el fogom vetetni. de ez mar eleg regen volt.
2015. júl. 30. 13:10
 17/17 anonim ***** válasza:
És ha igen akkor mi van?? Szerinted 100% ban véd? Ha normalisan szedi az ember akkor is kb. 80% ban véd. De gondolom te ezt nem tudod. Semmi sem 100%. Nem kellene szexelni, az lenne a helyes. Sajna igy lett teremtve az ember, ha szexel akkor gyereknek is lenni kell.
2015. aug. 3. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!