Ha a forró ülőfürdő/ugrálás/futás/cickafarkfű tea vetélést okoz, akkor miért orvosi beavatkozással csinálják az abortuszt?
Mert ezek a dolgok vetélést okozHATnak.. Legyen ez a módszer ezentúl? Ültessük forró vizes kádba, igyon teát, aztán ha elvetél, akkor hurrá, ha nem, akkor így járt, meg kell tartania?!
Remélem azért ezt te sem gondolod komolyan. :)
te nagyon buta vagy , kerdezo.
ha valaki nem akarja a gyereket megtartani, arra nem egy ketes modszer a megoldas, hanem az orvosi biztos muvelet, mivel ahogy mar irtak, ezek nem 100%-os " modszerek", hanem csak vetelest okozHATnak...de nem biztos, hogy okoznak is. semmi ertelme lenne otthon pancsikalni, mivel attol hogy valaki elvetel , meg nem szuletik meg a gyerek, csak elhal a magzat, es ugyanugy el kell tavolitani legtobb esetben orvosi uton....masik: a palcika meg a gyogyszer arra valo, hogy a muvi veteles beinduljon, nem csak a magzat elhalasaert teszik oda, hanem hogy pl taguljon a huvely.....stb
eleg nagy ostobasagot kerdeztel
Ha így következik be a vetélés, akkor nem tudják biztosra kideríteni hogy maradt e benn valami,legtöbbször úgyis műtét a vége, akkor minek fussanak felesleges köröket? Meg az a nem mindegy, hogy egy forró fürdőtől leválik a méhlepény, meghal a magzat, de a nő nem vérzik csak 1-2 nap múlva, akkor nagyon komoly fertőzés alakulhat ki.
Értem a kérdésed lényegét, kicsit próbáld orvosilag nézni.
Én ezen a héten vagyok 37 hetes. Minden nap kádban fürdök. Tudod mi a titka? 1. legyen tiszta a kád. 2. ne engedjek forró vizet, csak testmeleget. Ennyi. És már meg is előzöm a bajt.
Szóval aki nem akar kockáztatni, az vigyáz. Aki azt szeretné, hogy elmenjen a baba, az meg mindent bevet. Csak nem fognak hatni.
"De ha ezek olyan veszélyesek mint írják, akkor miért nem csinálják ezt otthon a vetélni vágyók"
A falusi dédnagyanyám 60+ éve ilyeneket csinált meg még ilyenebbeket, hogy homokzsákot, liszteszsákot emelgetett stb. Nem hatott egyszer sem, megszületett az negyedik, meg aztán ötödik is. Na ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!