Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz után normális ha...

Abortusz után normális ha viszket?

Figyelt kérdés

Abortusz mellett döntötem mert nem vagyunk együtt a párommal és mert nem lett volna pénzünk eltartaniés az iskolát is beakarom fejezni mielőtt valaki elítélne!

Most csütörtökön volt a laminária felhelyezése de már pár nappal előtte is éreztem hogy viszketek oda lent egy picit,na és a doki felhelyezte ami rettentően fájt de nem mondta hogy lenne akármi bajom is.

Aztán pénteken vagyis tegnap eljött a műtét minden rendben zajlott kikaptam a zárójelentést mindent rendben találtak haza is jöhettem de este éreztem hogy megint mintha egy picit viszketnék,de azon kívül minden rendben van semmi fájdalom semmi láz vagy ilyesmi. 3 hét mulva megyek vissza kontrollra. Szerintetek ez normális?

2015. ápr. 25. 09:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Dehogynem tudnak :) en nem varnek de te tudod akarmilyen ugyeletre bemennek

de ha lazasodsz akkor vegkepp

2015. ápr. 25. 17:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Vérzés mellett is megvizsgál. Nekem szülés után a 6 hetes kontrollon volt még bőven vérzésem, mégis megvizsgált a dokim. Ez nem játék! Ha fertőzésed van, a nyitott méhszájad miatt nagy kockázatot vállalsz, ha nem mész el!
2015. ápr. 25. 22:35
 13/17 A kérdező kommentje:
Holnap elmegyek amint tudok és megírom mit mondott! :)
2015. ápr. 26. 09:13
 14/17 anonim ***** válasza:

Hulyeseg varni, elmehettel volna az ugyeletre is.

Parazni nem kell, fajni nem fog, verzes mellett is meg tud vizsgalni. Ha a fertozest idoben elcsipi, semmi problemad nem lesz belole, lehet gyereked kesobb, de minel tovabb varsz, annal rosszabb a helyzet, mert e fertozes szepen tovabbterjedhet. Nem feltetlen latszik vizsgalat alkalmaval, hogy valami bajod van, ezert nem vette eszre az orvos korabban. Ezert vesz majd most kenetet. Menj el ma, ne varj holnapig!

2015. ápr. 26. 14:31
 15/17 A kérdező kommentje:

Nos elmentem elmondtam a panaszomat és NEM vizsgált meg azt mondta így nem tud.

Felírt egy hüvelykúpot amit menzesz után kell felhelyeznem majd és egy tablettát is mindd a kettőnek klion a neve.

2015. ápr. 27. 10:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy nem vizsgált meg... Mindenesetre a gyógyszert kezd el szedni a kúpot, meg ha elmúlt a mensid.
2015. ápr. 27. 12:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Gondolom mondta h nem szabad inni ra alkoholt.jobbulast
2015. ápr. 27. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!