Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » El szeretnem vetetni a babamat...

Csillamponi12 kérdése:

El szeretnem vetetni a babamat.! Hol tudom Budapesten belul? A tobbi alul

Figyelt kérdés
A segitsegeteket kerem! Kulfoldon elek, es haza kene mennem elvetetni a babat. Hol tudom elvetetni?! Minden korhazba ha bemegyek?! es mennyi idot kell ott lenni a korhazban?! miket kell megcsinalnom?! tudom, hogy nem jo dolog.. de sulyos dolgok tortentek es nem tudom megtartani. Kerlekszepen segitsetek... fontos!!
2015. ápr. 20. 16:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
[link] kb 83900 ugy latom
2015. ápr. 20. 21:54
 12/24 anonim ***** válasza:
Angliában ha van NI számod, akkor ingyenesen elmehetsz abortuszra.
2015. ápr. 20. 23:00
 13/24 A kérdező kommentje:
NI szamom van, csak az a baj, hogy elvesztettem, es meg nem kuldtek ki... pedig 6 hete varok ra... es en ugy olvastam, hogyha van akkor kell valami pg szám vagy nhs vagy valami ilyesmi
2015. ápr. 21. 08:10
 14/24 anonim ***** válasza:
A gp-hez kell menned (körzeti orvos), ott kérj egy regisztrációs form-ot, kérj időpontot is, mondd már a recepción, hogy sürgős az időpont, mert terhes vagy és nem tudod megtartani. A gp kiállít majd egy papírt és kapsz majd időpontot egy kórházba. Ott kell majd elbeszélgetned egy nővérrel, majd csinálnak ultrahangot és megbeszélitek a továbbiakat.
2015. ápr. 21. 09:01
 15/24 A kérdező kommentje:
es ezt insurance szam nelkul is meg tudom csinalni?!
2015. ápr. 21. 10:04
 16/24 anonim ***** válasza:
Igen. Ezen kívül javaslom, hogy telefonálj oda újra a hmrc-nek az NI szám miatt, mert már meg kellett volna kapnod, ha 6 hete vársz rá.
2015. ápr. 21. 10:22
 17/24 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, kb hány hetes vagy most?
2015. ápr. 21. 10:29
 18/24 A kérdező kommentje:
oke, koszonom. olyan 5-6 hetes kb
2015. ápr. 21. 11:04
 19/24 A kérdező kommentje:
szoval h bemegyek a gphez es regisztralok akkor ezt megtehetem insurance szam nelkul is?!
2015. ápr. 21. 12:37
 20/24 anonim ***** válasza:

Ugy van ahogy elottem irtak. Amikor regisztrals a GP-hez a GP ad neked egy NHS szamot. A korhazban az NHS szamodat fogjak kerni es nem az NI szamot. Az NI szam az mas az a "benefitekhez", adozashoz es majd kesobb a nyugdijadhoz szukseges. A korhazba azert kerik az NHS szamod, mert a novekek, orvosok ezzal a szammal tudjak megnezni a betegseg torteneteded ami a GP-nel van. Tehat irany a kozeli GP es regisztraj. Ez az elso lepes. Ott meg elmondanak mindent, hogy hova kell menni. A vedono is ott rendel ahol a GP csak egy masik terembe (legalabbis ahol en elek).

Persze ettol fuggetlenul hivd fel a hatosagokat az NI szam miatt mert tenleg sok az a 6 het.

2015. ápr. 21. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!