Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Szerintetek? április 9. én...

Szerintetek? április 9. én leszek 12 hetes de nekem csak 10. én jó az abortusz másnap -már késo

Figyelt kérdés
-nagyon fàj hogy el kell vetetni de nincs más választásom.

2015. márc. 27. 02:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
10-es hsz-ben ugyanezt irtam.
2015. márc. 29. 13:37
 22/26 anonim ***** válasza:
68%

"Tudod hányan várnak babára?!"

Tudod, hány gyerek vár örökbefogadásra?

2015. ápr. 1. 13:14
 23/26 anonim ***** válasza:

Igen, ez erdekes, hogy sok az orokbefogadasra varo gyerek, es az orokbefogadni akaro par is.

Ez ezert van, mert -durvan fogalmazva- nem talalkozik a kereslet es a kinalat.

A legtobb par ujszulottet szeretne, vagy max. par honapos csecsemot, es nem sotetborut.

Az orokbefogadasra varo gyerekek zome viszont mar idosebb a 'kivantnal', es nagy hanyada kisebbsegi.

2015. ápr. 1. 20:35
 24/26 anonim ***** válasza:
21%

Kedves Kérdező!

Kérlek ezt gondold át még egyszer!!! Nem elítélni akarlak, hanem segíteni, hogy meghozz egy nagyon fontos döntést, ami az egész életedre hatással van. Mindig van más választás!! Legyél erős, és tanulj meg küzdeni azért, ami a TIÉD!! Egy újszülött kisbaba a legnagyobb ajándék, amit egy nő kaphat az élettől, add meg neki a megszületés lehetőségét! Meglátod, ha így döntesz, helyreáll a lelki békéd. Bízz magadban, képes vagy rá! Adj életet és ezáltal a tied is csodálatos lesz!

2015. ápr. 2. 10:34
 25/26 anonim ***** válasza:
78%

Kedves utolso, gyonyoru gondolatok... Majd ezeket fogja olvasgatni a gyereknek, ha ehes lesz, es nem lesz mit enni adni neki, vagy lyukas lesz a cipoje, es nem tud venni neki ujat.

A kerdezo nem hulye. Bizonyara ezerszer vegig gondolta a lehetosegeit, es o lenne a legboldogabb, ha meg tudna tartani a babat.

Ne nehezitsd meg a dolgat.

2015. ápr. 2. 12:34
 26/26 anonim ***** válasza:
51%
Egyetértek az utolsóval.De az szomorú,hogy eddig vártál kérdező.Az apukával mi van,ha meg szabad kérdezni.Gondoljatok,ha kihordja,lenne szíve örökbeadni?!Aki meg babara vár,szüljön magának,ha nem tud,fogadja el,hogy a természet neki így rendelte.
2015. ápr. 5. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!