Megoldható még az abortusz?
Nagyon sajnálom a helyzeteket hogy emiatt nem vállalhatjátok, ez szörnyen igazságtalan.
Nekem jött egy levél 18 évesen hogy akarom e saját jogon továbbfolyósítani az árvaellátást, azaz az én nevemre (számla, postacím) nem az anyáméra, ugyanis az ellátás nekem jár nem neki. Mondjuk az is szép a történetben hogy a jogviszonyt igazolni kell, nem jár nekem amennyiben nem adom le fél évente az igazolást, nem is értem hogy csúszhatott ez ennyire el..
A kérdésre válaszolva:
A tesómnál egy telefon volt a nőgyógyászatra, új időpontot kért, nem kellett újra fizetni (stb), mert még nem igényelte vissza az eljárási díjat, és még nem volt védőnőnél. Ez talán egy éve volt, a családvédelmis pontosabb felvilágosítást tud adni, mert lehet változott valami azóta bár nem hiszem..
Szerintem meg nem biztos, hogy bele fértek. Mert vannak helyek ahol 11 hét 4-5 napos babákat nem vesznek el.
Pontosan hány hetes és nalos kismama vagy?
Ezért megöletitek azt a kisembert??!!!! Nézz youtub-on videót róla.egy 12 hetes baba már szopja az ujját.Hogy van szíved??
3 gyerek Boldog anyuja!
Kicsusztal az idobol mire uj idopontot kapsz.
Szegeny szegeny gyerek ossze vissza jatszanak az eletevel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!