Terhesség 18 év alatt?
Természetesen nem szólhatnak bele. Ráadásul ahogy előttem is írták, ilyen idős magzatot csak nagyon súlyos orvosi esetben lehet elvetetni. De ez az egyik oldala a dolognak.
A másik, hogy a 18 év alatti lány miből tervezi eltartani, felnevelni az a szerencsétlen gyereket? Komolyan hányok az ilyenektől. Odapottyantják a babicikát a szülők nyakára, aztán azt hiszik, hogy ők a valakik...
Kedves hetes jó neked, tényleg. Ha ez így van, az teljesen rendben van. De azért ilyen mondjuk 100ból 1 van. A 16-17 évesekre nem igazán az a jellemző, hogy olyan hú de stabilan állnának a saját lábukon.
Meg azért én mindig olyan szkeptikusan állok ezekhez az itteni "sikersztorikhoz". Az egészségügyben dolgozom, ott meg egy kicsit máshogy fest a valóság, mint amit itt leírnak.
Kedves drága 63%. =) Az én "megnyilvánulásaim" általában legalább hasznosak. Te mindenhova csak annyit tudsz odaböffenteni, hogy "gyilkos" meg hogy mindenkinek szülni kell mindenáron, ha nyomorba, hát nyomorba. De semmi gond, ez már csak egy ilyen oldal, mindenki leírhatja a véleményt, legyen az bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!