Tudtok abortuszklinikát Szegeden?
Figyelt kérdés
FOntos lenne, kb 3 hetes lenne de egyetem miatt nem szeretném, meg amúgy sem akarok gyereket. Védekeztünk (Pharmatex krémmel), ami ezek szerint rohadtul nem hatásos.2015. febr. 19. 08:20
11/13 anonim válasza:
Ha használtan vesz mindent, akkor igen. Tudom, van gyerekem. Ennyiből is meg lehet oldani! Ha nem tetszik a válasz, lépj tovább, nem kell cseszegetni senkit!
12/13 anonim válasza:
Nekem is Szegeden csinaltak 1 eve A noi klinikan.
nekunk azt mondtak, ne fizessunk, az eljaras ugyanaz.
Csak azt nem mondza senki,h rezidens kezei ala kerulok, aki el is cseszte a mutetem.
Viszont 1 jo tanacs
Nagyon gondold at es merlegelj.
Mi azota is egyutt vagyunk a parommal halistennek, es az iskola miatt dontottunk ugy h nem maradhat.
Azota is banjuk, es a mai napig eszembejut, h lassan 1 eves lenne.
13/13 anonim válasza:
Akárhány trágár szöveget írsz, mindent ki fogják törölni. Olvasd el a szabályzatot! Ne sértegess kérlek, mert én sem sértegettelek, semmi bántót nem írtam, nem gusztustalankodtam. Megértem, hogy nehéz helyzetben vagy, de kérlek, maradj emberséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!