Tudtok Budapesten olyan kórházat, ahol a terhességmegszakításnál nem kell ott éjszakázni sem előtte, sem utána? Esetleg orvost is ajánlhatnátok.
Figyelt kérdés
2015. febr. 7. 01:37
11/19 anonim válasza:
Annyit meg hozzátennék , hogy nekem is raktak fel lamináriát , mivel korábban a lányomat császármetszéssel szültem nem pedig hüvelyi úton .A lamináriát a beteg felvétel utan feltették , dél körül megvolt a műtét , és késő délután kísérővel haza is engedtek .
12/19 anonim válasza:
Nem, az a természetellenes, ha valaki beleüti az orrát más emberek legbelsőbb magánügyeibe.
13/19 anonim válasza:
A babát nem kéne megkérdezni, hogy neki erről mi a véleménye?
14/19 anonim válasza:
Fejezd be légy szíves ! Annyira érthetetlen a hozzád hasonlóak viselkedése ! " a babát senki nem kérdi meg mit akar ... " -.- hagyjuk mar ezt ! Mégis gondolod hogy van valaki aki a te ráhatásodra megváltoztatja a döntését ? Esetleg tudod támogatni a szülőket amíg felnevelik a gyermeküket , vagy mi o.0 ?! Nem ugye ? Hagyd békén a kérdezőt és a hozza hasonlóakat . Élj úgy ( ha tudsz ), hogy neked ne kelljen ilyen döntést hoznod ! Próbáld elfogadni , mindig is lesz aki abortusz mellett dönt , mert igenis van mikor az a legésszerűbb döntés .
15/19 anonim válasza:
"A babát nem kéne megkérdezni, hogy neki erről mi a véleménye?"
Hát nem... a babákat akkor sem kérdezik a véleményükről, amikor tényleg babák, vagy csecsemők, kisgyerekek...
Az embriót főleg nem kérdezik, lévén nem lehet neki véleménye, merthogy nincs is...még... tudata sincs, véleménye sincs. Ha megszületik, sem kérdezik, mert akkor sincs....egy jó darabig.
16/19 anonim válasza:
aztán meg, fene tudja, ha én embrióként kifejthetném a véleményem, valahogy nem valószínű, hogy oda kívánnék megszületni, ahol még a saját édesanyám sem kíván a háta közepére sem....
17/19 anonim válasza:
Valószínű meg akar ő születni, azért törekedett elérni a petesejtet. Nem volt könnyű elsőnek lennie, nem kéne elvenni tőle a győzelem örömét.
18/19 anonim válasza:
Kérdező, szerintem szinte bármelyik kórházban megbeszélhető - persze, csak ha nincs semmi komplikáció...
Az #1-es stílusa meg tényleg bicskanyitogató...
19/19 anonim válasza:
márminthogy ki igyekezett elérni a petesejtet? a spermium? és ő kívánt megszületni? és ezt nekem tiszteletben kell tartanom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!