Kiskorom óta vashiányos vérszegénységben " szenvedek" es kb 12 eves korom ota feherfolyasom van (eros) ez nehetitheti a teherbeesést?
Figyelt kérdés
3 hete szakitottunk az exemmelakkor voltunk utoljara egyutt szexualis ertelemben es ket napja kesik. Terhessegi tunetemnek mar kellett volna lennie mert semmi erre utalo dolgot nem erzek. Viszont a nagyszuleimmel elek ok nem tudtak hogy van/volt kapcsolatom mert szerintuk fiatal vagyok hozza. Nem fogadnak el. megszakitasos modszert alkalmaztunk egyszer voltunk csak egyutt. En ragaszkodtam az ovszerhez de o azt mondta hogy tud vigyazni es hogy ne hisztizzek. Azt mondta hogy ha terhes vagyok ot ez nem erdekli csinaljak vele amit akarok es hagyjam beken. Vettem tesztet kettot ma egyet megcsinaltam de nem erzekelt semmit. Hogy mondjam el nagyszuleimnek ha netan terhes vagyok? Egyszer csinaltunk es nem ment el benne es vashianyos verszegeny vagyok es feherfolyasom van 12 eves korom ota...ezeket figyelembe veve mennyi az esely ra h terhes vagyok es ha az lennek hogy mondjam el itthon nagyon "vallasosak" 19L2015. jan. 29. 21:05
21/24 anonim válasza:
Hu szegénykém.. Nehéz lehet most neked...
22/24 anonim válasza:
Miert sajnaljatok a kerdezot?
Ott volt a szexnel beleegyezett nem volt eroszak tudta megszakitasos kozosules orosz rulett es teherbe eshettole.
azt is tudta az aktus utan 72 oran belul irathat fel esemeny utani gyogyszert.
Itt mindket fel felelolten.
Az igazi aldozat a meg nem szuletett baba aki artatlan test az anya testebol es darab a lelkebol az akire halal var.
Ez nagyon szomoru...
23/24 anonim válasza:
Ha te nem sajnálod meg ez alapján akkor az a te bajod
a 72 órás pedig nem biztos!!
24/24 anonim válasza:
Pontosan....en is elmentem 72 órás bogyóért,erre kiderult később van akinek azt írják fel hogy megmaradjon a terhesség.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!