Kiskorom óta vashiányos vérszegénységben " szenvedek" es kb 12 eves korom ota feherfolyasom van (eros) ez nehetitheti a teherbeesést?

Figyelt kérdés
3 hete szakitottunk az exemmelakkor voltunk utoljara egyutt szexualis ertelemben es ket napja kesik. Terhessegi tunetemnek mar kellett volna lennie mert semmi erre utalo dolgot nem erzek. Viszont a nagyszuleimmel elek ok nem tudtak hogy van/volt kapcsolatom mert szerintuk fiatal vagyok hozza. Nem fogadnak el. megszakitasos modszert alkalmaztunk egyszer voltunk csak egyutt. En ragaszkodtam az ovszerhez de o azt mondta hogy tud vigyazni es hogy ne hisztizzek. Azt mondta hogy ha terhes vagyok ot ez nem erdekli csinaljak vele amit akarok es hagyjam beken. Vettem tesztet kettot ma egyet megcsinaltam de nem erzekelt semmit. Hogy mondjam el nagyszuleimnek ha netan terhes vagyok? Egyszer csinaltunk es nem ment el benne es vashianyos verszegeny vagyok es feherfolyasom van 12 eves korom ota...ezeket figyelembe veve mennyi az esely ra h terhes vagyok es ha az lennek hogy mondjam el itthon nagyon "vallasosak" 19L

2015. jan. 29. 21:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Kérdező most mit fogsz tenni? Ha gondolod írj privátot szívesen meszélgetek veled.

8 hetes kismama.

2015. jan. 31. 11:57
 12/24 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy ez történt veled. Remélem az exed orra alá dörgölöd, hogy mekkora fsz volt.

Ha szabad érdeklődnöm: van már ötleted, hogy mit teszel?

2015. jan. 31. 12:04
 13/24 anonim ***** válasza:

Ó szegénykém...

És a nagyszüleid nem értenének meg ? az hogy vallásosak az nem feltétlenul jelenti azt hogy nem bízhatsz bennük, de ezt neked kell tudni.

Kb mikor volt az együttlét?

Fontos lenne hogy orvoshoz menj mindenképp mert ha úgy döntesz hogy meg tartod akkor vashiányod kezelni kell

hogy hogy mond el?

Mama Papa ne haragudjatok nagyon hülye voltamm nem hallgattam rátok de szerelmes voltam/vagyok

Ez történt..és itt elmondod

De ha nem akarod nem vagy köteles mindent el tudsz intézni egyedül de gondolj arra is hogyha kiderül esetleg rosszabbul jön ki sokkal

Kitartást!

2015. jan. 31. 17:32
 14/24 A kérdező kommentje:
A nagyszuleim nem engedik hogy megtartsam. kidobnanak a gyerekkel egyutt. Nagyon mergesek meg koszonni se koszonnek. Mondtam nekik hogy tudok hogy hibas vagyok. :( nem tudnek hova menni a picivel. :'( es ugy hogy nincs mellettem senki nagyon felnek es rossz lenne.
2015. febr. 1. 13:06
 15/24 anonim ***** válasza:

Tehát elmondtad?Majd megbékélnek ne aggódj!

Elveteted?

2015. febr. 1. 13:58
 16/24 anonim ***** válasza:
94%

A nagyszüleid csak ideig-óráig fognak haragudni. Ne aggódj. Szörnyű helyzet, de sajnos van ez így. Nagyon sajnálom. Nem könnyű döntés előtt állsz. Kitartást kívánok!

Remélem az idióta exednek elmondtad, hogy milyen helyzetbe hozott a nagy okos fejével. :(

Legközelebb, ha ilyen férfival találkozol akkor amint kimondja azokat a szavakat, hogy majd ő vigyáz azonnal ott hagyod.

2015. febr. 1. 17:14
 17/24 A kérdező kommentje:
Mar ket napja elmondtam nagyszuleimnek....
2015. febr. 1. 17:53
 18/24 anonim ***** válasza:

Nagyon jól tetted!Jártál már orvosnál?

Remélem hamar megbékélnek a nagyszüleid

2015. febr. 1. 18:45
 19/24 A kérdező kommentje:
Szerdara kaptam idopontot
2015. febr. 2. 18:30
 20/24 anonim ***** válasza:
Majd hogy mi volt az orvosnál és enyhültek-e a nagyszülei.Drukkolok nagyon.
2015. febr. 3. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!