Kiskorom óta vashiányos vérszegénységben " szenvedek" es kb 12 eves korom ota feherfolyasom van (eros) ez nehetitheti a teherbeesést?
Kérdező most mit fogsz tenni? Ha gondolod írj privátot szívesen meszélgetek veled.
8 hetes kismama.
Sajnálom, hogy ez történt veled. Remélem az exed orra alá dörgölöd, hogy mekkora fsz volt.
Ha szabad érdeklődnöm: van már ötleted, hogy mit teszel?
Ó szegénykém...
És a nagyszüleid nem értenének meg ? az hogy vallásosak az nem feltétlenul jelenti azt hogy nem bízhatsz bennük, de ezt neked kell tudni.
Kb mikor volt az együttlét?
Fontos lenne hogy orvoshoz menj mindenképp mert ha úgy döntesz hogy meg tartod akkor vashiányod kezelni kell
hogy hogy mond el?
Mama Papa ne haragudjatok nagyon hülye voltamm nem hallgattam rátok de szerelmes voltam/vagyok
Ez történt..és itt elmondod
De ha nem akarod nem vagy köteles mindent el tudsz intézni egyedül de gondolj arra is hogyha kiderül esetleg rosszabbul jön ki sokkal
Kitartást!
Tehát elmondtad?Majd megbékélnek ne aggódj!
Elveteted?
A nagyszüleid csak ideig-óráig fognak haragudni. Ne aggódj. Szörnyű helyzet, de sajnos van ez így. Nagyon sajnálom. Nem könnyű döntés előtt állsz. Kitartást kívánok!
Remélem az idióta exednek elmondtad, hogy milyen helyzetbe hozott a nagy okos fejével. :(
Legközelebb, ha ilyen férfival találkozol akkor amint kimondja azokat a szavakat, hogy majd ő vigyáz azonnal ott hagyod.
Nagyon jól tetted!Jártál már orvosnál?
Remélem hamar megbékélnek a nagyszüleid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!