Ha tehetnéd, min változtatnál?
Ha csak és kizárólag te szólhatnál bele, miként zajlana (ha zajlana) az abortusz illetve milyen jogot adnál az "anyáknak"? És milyen feltételek lennének, tehát mitől függne hogy meglehet szakítani egy terhességet?
Egészséges nőkről és magzatokról van szó, nem a betegekről, a missed abot ne keverjük ide.
"Ezek" nem anyák? ... Azért szerintem inkább vetesse el, minthogy utána bántsa, meg a gyerek éhezzen, stb.
Szerintem ez mindenkinek a magánügye, akárhogy is próbálnak-próbálnának sokan beleszólni. Mindenki dolgozza fel magában, számoljon el a lelkiismeretével.
Ha vkinek van 1 abortusza, az még azt mondom ok...esetleg megértem, de ha zsinórban veteti el a babákat, m így védekezik, na azt nem értem meg. Azt én is elköttetném.
A jelenlegi szabályozáson nem változtatnék semmit.
Nagyobb súlyt helyeznék a felvilágosításra a fiatalok körében, és ingyenessé tenném a védekező eszközöket.
De az sem ártana, ha lenne a fiataloknak munkahely és megélhetés, hogy merjenek gyereket vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!