Abortusz nagyon fájdalmas?
Istenem, ennyi primitív embert...
Abba bele sem gondoltok,hogy nem csak felelőtlenségből lehet teherbe esni?
Én is abortusz előtt állok,szedtem a tablettát, egy sem maradt ki,mégis teherbe estem,pedig nem szeretnénk gyereket.
Inkább szüljem meg úgy,hogy nem örülünk,nem várjuk őszintén, és a megfelelő körülmények sincsenek meg?
Mennyi okos ember van itt,aki csak próbálja osztani az észt,hogy ilyen meg olyan kegyetlenség,meg kit érdekel,hogy fáj a nőnek... Hát kívánom,hogy egyszer kerüljetek ilyen helyzetbe, akkor majd máshogy fogtok gondolkozni.
Kérdező, szerintem nem fog fájni, maximum a méhtágítás nem lesz kellemes, de azért én is félek picit...
De nem fogom megbánni,ebben biztos vagyok,mondhat bárki bármit.
37-es, ez most komoly? Mielőtt beszólsz, kérlek, legalább informálódj. Sajnos neked hiányosak a biológiai ismereteid.
Tessék, segítek: "Az 5. héten megjelenik az idegpálya kezdeménye, amelyből a gerinccsatorna alakul ki, végén a pici agykezdeménnyel. Egy héttel később az ultrahangon is jól látható/hallható a kb. 5 milliméteres magzat szívdobogása, ami a magzat jóllétének legbiztosabb jele.
A hetedik héten az ici-pici arcon már felfedezhető a szem, az orr, a száj, rá egy hétre szintén ici-pici kitüremkedések formájában jelennek meg a végtagokon az ujjacskák. A kilencedik héten fejlődnek ki az idegpályák és az agy, a magzat így ebben az időszakban különösen érzékeny a méreganyagokra. A 10. héten ínyében megjelennek a fogkezdemények.
A 11. héten minden szerve kialakult, elkezd nőni a haja és a körme, mellkasa záródik, s az egész testét finom pihe burkolja be. Az első trimeszter végére a magzat már 7-8 centiméteres, forog, mozgatja a száját és ökölbe szorítja a kezét."
6.!! Héten UH-n már hallani a szívhangot. Ennél előbb pedig igen ritka a terhességmegszakítás, révén kb. a 3. héten veszik észre a terhességet, majd jön a döntési fázis, időpont kérés...
Aki abortuszellenes és ezért leponntozott, annak üzenem: nem kell pontozni, csak mert ellenzi!!!!
A kérdező azt kérdezte, fájdalmas-e!!!!
NEM azt kérdezte, helyes-e!!!!
NEM azt kérdezte, az eurónak fáj-e!!!!
Azt kérdezte, h a műtét fájdalmas-e, h utána fog-e fájdalmat érezni.
Mielőtt ész nélkül gyűlölködtök és osztjátok az észt, el kellene gondolkodni ezen.
Mert szerintetek ha azt írom, h fájdalmas, az igaz, ugye?
Nem tudom, biztos elkerülte a figyelmeteket, h nem az abortusz mellett foglaltam állást csak leírtam a puszta tényeket.
Tudom, h nehéz, de gondolkozzatok már néha.
Vagy ha ez nem megy; ne kattintsatok ilyesfajta kérdésre. Ennyi.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!