Azt szeretném kérdezni hogy abortusz után 2-3 héttel mennyi esélye van a teherbe esésre? Tudja vki?
Lévén te azonnal kidobtad a barátnődet az abortusz után, nyilván nem lehet terhes tőled!!!!!!!!!!!!!
Az előző mondatot erősen zárójelbe kell tenni, mert még mindig meg vagyok győződve arról, hogy kamuzol,és provokálásnak szántad.
Hogy mindeni értse, miről is van szó:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Szerintem barátunk rá van kattanva az abortuszos témákra, és ha nem talál, kreál egyet!
Szóval az a gáz a mostani kérdésedben, hogy először azt írod egy ismerősödről van szó, és tudod, hogy nov elején volt ab-ja, közben valaki ír arról, hogy a barátnődről van szó, mire közlöd, hogy ő már csak egy ismerősöd. Nos érdekes megfogalmazás, hogy tudsz az abortuszáról.
Szerintem térj át a Hoxára, hátha ott még etethetsz valakit.
Az, hogy tiltott némileg erősnek érzem. Csupán csak nem ajánlott. Van, aki ugyan abban a ciklusban azonnal teherbe esik és kihordja a babát. Tehát ezt mindenki maga dönti el!!
De hogy válaszoljak a kérdésre:
1. Igen lehetséges!!!
2. Abortusz után megnézem azt a nőt aki azonnal teherbe akar esni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!