Hogyan felejthetnem el a magzatom?
Ne felejtsd el. Csak engedd az útjára...
Nekünk is volt már két gyerekünk, nem terveztünk 3-at, de besikerült. Először megijedtünk, de megtartottuk volna. Sajnos a 8. héten elkezdtem barnázni, majd enyhén vérezgetni. Az orvos mondta, lehet ebből vetélés lesz. Beszéltem a magzatomhoz, elneveztem Csillagocskámnak, kértem, hogy maradjon velünk, de elment... Fájt nagyon, de a férjemmel megbeszéltük, hogy mindenképp akarunk egy másikat. Sokat gondoltam rá, egy év is eltelt míg újra teherbe estem, mert magamban csak a Csillagocskámra gondoltam mindig. Számomra az hozott gyógyírt, amikor egy pappal beszélgettem erről a témáról, akinek a felesége szintén elvetélt kétszer is. Azt mondta, úgy hiszi, ezek az apró kicsi lelkek ilyenkor valamiért vissza lesznek hívva az Úrhoz, s fent várakoznak, hogy újból elindulhassanak az útjukra. Ha a szülők nagyon szeretnék őt, a következő fogantatásnál visszakerülhet ugyanahhoz a családhoz, ahol várják.
Nem tudom, ez igaz-e, de az én Csillagocskám már itt van köztünk a 3. gyermekünk személyében.
Kívánom neked, hogy tudd elengedni, feldolgozni majd újból visszakapni Őt!
Szia!
www.terhessegkozpont.hu
Ők tudnak segíteni a baba elvesztésének feldolgozásban. Ingyenes minden szolgáltatásuk, nyugodtan hívd fel őket, tényleg a lányokért vannak.
szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!