Hogyan felejthetnem el a magzatom?

Figyelt kérdés
Azt hittem az ido segit de sajnos nem. Mar 6 honapja hogy itthagyott es nem tudom feledni, szinte minden nap sirassal kezdodik, hogy mekkora lenne a hasam hogy rugdosna es hogy fiu vagy kislany. Nem vagyom babara hanem ot szeretnem visszakapni. Normalis erzelmek ezek igy fel ev utan?
2014. okt. 9. 19:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Normális reakció. Próbálkoztok most babával?
2014. okt. 9. 19:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, el kell engedni őt. Nekik más törvények közt haladnak az útjaik, nem akadályozhatjuk a halottakat. Van egy szép Grimm mese. A szülők elvesztik egyetlen kisfiúkat, és vigasztalhatatlanul sírnak. Egyszer az anya álmában megjelenik fehér hosszú ingben a gyermek, és panaszosan mondja, ne sírjatok, édesanyám, a könnyektől nehéz az ingem, nem tudok haladni az utamon. Akkor megvigasztalódnak és többet nem sírnak.
2014. okt. 9. 20:03
 3/7 A kérdező kommentje:
koszonom. Nem probalkozunk mert mar van gyerekunk nem is terveztunk tobbet o is gyogyszer mellett fogant de megartottuk volna es boldogsagban neveltuk volna ahogy a tobbi testveret. Nagyon sajnalom ezt a kisbabat
2014. okt. 9. 21:11
 4/7 anonim ***** válasza:
2-es, mi a címe a mesének?
2014. okt. 9. 22:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Elfelejteni? Sehogy. Ő már a Tiéd és csak a Tiéd amíg élsz, addig a szívedben egy darab egy szent és titkos kis hely az Övé lesz. Ha megpróbálod nem kitörölni Őt, ha megpróbálod elfogadni, hogy nem maradhatott Veled de így is adott neked valamit ami csak a Tiétek kettőtöké, akkor talán el fogod tudni engedni. Januárban veszítettem el a középidős magzatomat. Nem telik el napom nélküle. Hol jobban érzem a hiányát, hol kevésbbé. Sokszor eszembe jutott azóta is, hogy szeretnék babát majd. De csak egy pár napja volt először az, hogy amikor eszembe jutott a babavállalás, akkor nem Ő jutott az eszembe. Árulásnak éreztem, de egyben felvillantotta azt a reményt, hogy egyszer el fogom tudni engedni úgy, hogy azt fentebb leírtam, elfelejtene soha nem fogom és nem is akarom.
2014. okt. 12. 20:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne felejtsd el. Csak engedd az útjára...

Nekünk is volt már két gyerekünk, nem terveztünk 3-at, de besikerült. Először megijedtünk, de megtartottuk volna. Sajnos a 8. héten elkezdtem barnázni, majd enyhén vérezgetni. Az orvos mondta, lehet ebből vetélés lesz. Beszéltem a magzatomhoz, elneveztem Csillagocskámnak, kértem, hogy maradjon velünk, de elment... Fájt nagyon, de a férjemmel megbeszéltük, hogy mindenképp akarunk egy másikat. Sokat gondoltam rá, egy év is eltelt míg újra teherbe estem, mert magamban csak a Csillagocskámra gondoltam mindig. Számomra az hozott gyógyírt, amikor egy pappal beszélgettem erről a témáról, akinek a felesége szintén elvetélt kétszer is. Azt mondta, úgy hiszi, ezek az apró kicsi lelkek ilyenkor valamiért vissza lesznek hívva az Úrhoz, s fent várakoznak, hogy újból elindulhassanak az útjukra. Ha a szülők nagyon szeretnék őt, a következő fogantatásnál visszakerülhet ugyanahhoz a családhoz, ahol várják.

Nem tudom, ez igaz-e, de az én Csillagocskám már itt van köztünk a 3. gyermekünk személyében.

Kívánom neked, hogy tudd elengedni, feldolgozni majd újból visszakapni Őt!

2014. okt. 13. 10:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

www.terhessegkozpont.hu

Ők tudnak segíteni a baba elvesztésének feldolgozásban. Ingyenes minden szolgáltatásuk, nyugodtan hívd fel őket, tényleg a lányokért vannak.

szép napot!

2014. okt. 20. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!