Mi a menete az abortusznak?
Teherbe estem spirál mellett! Az orvos azt mondta jobb ha nem tartom meg mert az idő múlásával valószínűleg a baba közelébe kerül a spirál!
Mire számíthatok? Mi a menete? A doki mondta hogy mivel saját felelősségre megtartható lenne igy nem térítésmentes! De ő azt ajánlja ne tartsam meg!
Mik a teendőim?
Kérem a lenező emberek ne is írjanak! Igy sem könnyű!
A dokid nem mondta, hogy merre indulj?
Ha jól tudom el kell menni tanácsadásra, ahol megpróbálnak rábeszélni arra, hogy megtartsd. Azt hiszem két alkalommal. Ha hajthatatlan vagy, akkor megadják az engedélyt az abortuszra ahogy bemutatod a befizetett csekket.
Lelkileg nem egyszerű. Azonban én a helyedbe elmennék egy másik orvoshoz, hogy ő mit mond. Lehet, hogy ha levenné a spirált, akkor megszűnne a gond.
Az is lehet, hogy ha levetetnéd a spirált akkor a baba magától elmenne, ám az is hogy maradna. Ez miért nem opció? Mit mondd az orvos erről?
Mi...???? Leveteted a spirált, és megnézitek, hogy mi a helyzet. Fizikailag tud kárt okozni a gyerekben, de nem feltétlenül okoz, ugyanis úgy van kitalálva, hogy potenciálisan kialakuló várandósságnál kivehető legyen.
Tehát kiveteted - megnézed mi a helyzet - ha minden oké, miért ne tartanád meg?
B: Semmiképpen nem akarod, akkor meg tök mindegy, hogy le lehetne vetetni, ebben az esetben: orvostól papír - családvédelem - csekk - x nap múlva újra családvédelem - orvos - tágítás - abortusz.
Nekem hormonos volt az a draga fajta.
Aztan jott a baba 4. Azt mondak tuti kiesett a spiral volt uh minden.
Aztan szules utan meglett benne volt a lepenybe.
Most van egy okos 4.kislanyunk edes gyerek nem banjuk
Igaz mi az eletet tiszteljuk nem olnenk meg gyereket.
A ferjem pedig volt urologusnal tobb tuti nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!