Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Kiskunfélegyházán Dr. Rigó...

Kiskunfélegyházán Dr. Rigó Imre János jó orvos? Végez abortuszt?

Figyelt kérdés

2014. szept. 24. 05:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
15%
Kedves 70%-os: azért fontos nekem, mert engem megnyugtat, hogy az az orvos, aki a gyermekemet a világra segíti egy pillanatban, nem végez egy másikkal egy másikban. Az én belé vetett bizalmam sokkal nagyobb, ha ebben vele nézetazonosak tudunk lenni.
2014. szept. 25. 18:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Aha, ertem. Kosz a valaszt.
2014. szept. 25. 19:09
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
A kérdésedben levő 2 kérdés kizárja egymást...
2014. szept. 27. 10:28
 14/14 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Arra a kérdésedre, hogy Rigó doktor jó orvos-e, én azzal tudok válaszolni, hogy anno 16 évesen mikor az első nőgyógyászati vizsgálatomra mentem, bunkó módon viselkedett velem, ráadásul egy olyan fogamzásgátló tablettát írt fel nekem, ami -mint utólag kiderült- tesztelés alatt állt és 3 hétig volt meg tőle.

Abortuszt pedig sem ő, sem más orvos itt Félegyházán nem fog csinálni, Kecskeméten vagy Szentesen végzik csak el.

Egyébként a félegyházi kórházi nőgyógyászok közül senkit sem ajánlok, nekem csak negatív tapasztalaim vannak, pedig én terhesgondozásra jártam.

Nyugodt szívvel merem ajánlani Dr szendrei Ferencet, ő szentesi doki de Félegyházán is van magánrendelése.

2014. okt. 1. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!