Szept.5-én volt egy terhesség meg szakításom problémák miatt, viszont még csak 2 hét telt és lefeküdtünk a barátommal. Lehet-e valami komoly bajom tőle? Nagyon örülnénk egy kis babának.
Nem leszek népszerű, de azért leírom neked.
Abortusz után 4 nappal már semmilyen vérzésem nem volt. Az 5. napon este iszogattunk és mi sem bírtunk magunkkal, hát megtörtént. Itt, vagyok, élek-virulok, nem kaptam el semmilyen fertőzést, nem lett semmi bajom.
Ha láztalan vagy, nem fáj, nincs színes, törmelékes vagy büdös folyásod, akkor nincs semmilyen fertőzés. Persze, menj el nődokihoz, az a biztos.
semmi bajod nem lesz ha nem vereztel mar
Ne hidd el a 6 het egy mitologia hossz mindenre ezt mondjak.
HUlyeseg 10 nap eleg a verzes mar nics oke a szex de remelem ez alkalommal vedekeztetek !!
Az elso menszesz utan mar probalkozhatsz
De most oletted meg a gyereked es kell egy masik ? Nem ertem uj parod van vagy mi?
Az elso gyereked potolni nem tudod o orokre ott marad a helye a fajdaloma tudat hogy volt de te megolted.
Ez az abortuszt vegzok buntetese eletfogytiglan a tudat ami piszkalni fog hogy lenne mar egy ennyi es ennyi eves gyereked.
Hazug vagy! Szégyeld magad! Remélem tudod ki vagyok és miért írom!
Gond volt? Ugyan milyen gond? Az hogy nem akartad ezt a gyereket?
Védekeztetek? Na ne mond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!