Most derült ki hogy 4 hetes terhes vagyok? ( többi lent)
Az az orvos, aki egy 4 hetes terhességet képes megállapítani, csodálatos képességekkel rendelkezhet....De te is, aki mar a menstruacio elmaradása elott felismered a terhességet. Kamunak tűnik.
Ha mégsem az: a jelenlegi kutatások alapján a kemoterápia nem karos a magzatra. Amennyiben a kazeloorvosod ugy ítéli, higy megis az, vagy egyeb egeszsegugyi ényezők miatt nem ajánlja a terhesseg megtartását, az abortusz ingyenes lesz. Amennyiben nincs ellenjavallat, fizetni kell érte. A család védelmi szolgáltatóhoz kell menni, ott a védőnő mindent elmond. Mivel kiskoru vagy, szuloi beleegyezés szukseges, úgyhogy eleve velük menj. Ha valoban igaz a történeted, akkor kitartást es jobbulast kívánok.
Egy nőgyógyász simán megtudja állapítani a négy hetes terhességet, illetve szerintem az elmaradó/késő menstruáció elég ok arra, hogy az ember csináljon egy tesztet.
Nem káros a magzatra? Ez elég érdekes, apum is rákos volt így tudom, hogy mennyire megviseli egy felnőtt ember szervezetét a kezelés, nem hiszem el, hogy nem okoz gondot a terhesség alatt.
Negy hetes terhessegnel pedig meg nem volt ideje el maradnia a menstruacional, de mindegy,
Emellett ha karos a magzatra bármiféle kezelés, gyogyszer, akármi, azt elore közlik a páciensel, hogy vetelest, vagy magzati fejlődési rendellenességet okozhat.
Emellett kizártnak tartom, hogy egy 17 eves kislány épp annyira szexuális életre vágyna daganatos betegkent, kemoterápia közben. Ráadásul tul sok a mese es sajnálat ébreszti elem. 17 ev, rak, terhesseg, ugy tudta nem lehet gyereke....
A kerdes egyertelmuen kamu.
Én nem ítélkeznék így elsőre, hogy kamu és stb. Lehet, hogy az de lehet, hogy nem, éppen ezért én megpróbálok segíteni, már ha lehet.
Először is, kedves kérdező, hogy-hogy azt mondták nem lehet gyereked, már ilyen fiatalon? A másik dolog, hogy ha nem vagyok túl indiszkrét, milyen rákos megbetegedésről van szó? Így valóban rizikós bevállalni egy babát, de én konzultálnék a kelezőorvossal, mindenféleképp! Ha azt mondták, hogy nagyon veszélyes így vállalnod a babát, akkor innentől már a felelősség Rajtad van! Kívánom, hogy legyen erre valami megoldás, ami a körülményekhez képest, valamennyire jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!