Elmennétek abortuszra a helyemben?
Megtartanám sőtt meg is tartottam a 4. babát.
4-el nem sokkal nehezebb mint 3 gyerekkel és így legalább párban vannak.
Kedves utolsó!
Köszönöm az együttérzést, valoszínű megtattuk volna. Szívem mélyén szeretnék még egy gyereket, de egyenlőre az idegeim szerintem nem bírnák :)
Harmadik babócánk spirál mellett csúszott be. Szülés után elkezdtem szedni egy ugymond normál hatóanyagu fogigátlót, ami mellett 3 hónapja terhes lettem. 4 nap mensikésés után teszteltem, ami pozi lett. Azon az éjjelen el vetéltem. Azóta erős gyógyszert szedek, most azt hittem tényleg hogy baba van, de a fentiek velem vannak és nem volt gond :)
Mindenki válaszát nagyon szépen köszönöm :)
VÉDEKEZNI LUXUS?! Nem hiszem el, hogy normális fogamzásgátlás mellett ez a 2.(!) becsúszott gyerek. Hát, gratulálok!
Nem szeded rendesen a gyógyszert, a férjed meg húzzon gumit a szerszámra, ha nem akar gyereket!
A döntés pedig a tietek, ti viselitek a következményeket, bármi is lesz az.
Oha, még jósnő is van az oldalon :)
Gratulálok neked, hogy KIJELENTETTED hogy nem dzedem rendesen a gyógyszert. Remélem most könnyebb a lelked! Azért megsúgom, hogy rendesen szedem, nem hánytam nem volt hasmenésem és atibiotikumot sem szedtem. A telefonom minden este 9re be van állitva, hogy jelezzen, én abba a minutumba indulok a konyhába bevenni a gyógyszerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!