Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mennyibe kerul az abortusz ha...

Mennyibe kerul az abortusz ha van mar 3gyerek?

Figyelt kérdés

2014. júl. 17. 17:54
 1/9 anonim ***** válasza:
79%

Ugyan annyiba mintha nem lenne!

Senkit sem érdekel hány gyereked van már.

2014. júl. 17. 17:55
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Ugyanannyiba kerül, mintha még nem lenne gyereked. Ez nem szociális alapon működik alapvetően. Mondjuk nekem ilyen élethelyzetben nem az a szaros 30 000 Ft volt a legnagyobb problémám, ezt muszáj hozzátennem.
2014. júl. 17. 18:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a második válaszoló írta, 30 ezer Ft körül lehet.

Semmi köze nincs a gyermekek számához, viszont, ha nem szeretnél több gyermeket, érdemes lenne elgondolkodni az elköttetésen. Ma már nincs korhoz sem kötve.

2014. júl. 17. 18:12
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
De függ az anyagi helyzettől én úgy tudom, érdeklőd meg.
2014. júl. 17. 18:14
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem a kérdező azért tette hozzá, hogy már van 3 gyermeke hogy ne támadják le... Mondjuk abortusz így is úgy is! De manapság 4 gyereket nagyon nagyon nehéz felnevelni!
2014. júl. 17. 18:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Aki GYES-t kap, ha jól tudom annak csak a felét kell kifizetni.

Nem tudom pontosan, de az biztos, hogy valamilyen rászorultsági alapon jogosult vagy arra, hogy csak a felét kelljen kifizetned.

2014. júl. 17. 21:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Anyagi helyzettől nem függ, egyéb szociális és állami segélyek mértékétől függ.
2014. júl. 22. 00:31
 8/9 anonim ***** válasza:
12%

Vedd fel a kapcsolatot a Gólyahír egyesülettel. Hívd fel őket. Van krízis lakás, diszkréten kezelnek mindent. Ők keresnek neked megfelelő örökbe fogadó családot. Ha kell, akár te választhatod meg őket, ha titokban akarod kezelni, akkor nem kell találkozni velük. Így a gyermek a születésétől fogva úgy nőhet fel egy családban, mint ha semmi különös nem történt volna. Ha majd felnő, akkor majd megköszöni a döntésedet, hogy élni hagytad. :-)

- Ja, és nem kerül semmibe!

2014. júl. 24. 15:58
 9/9 anonim ***** válasza:
62%

9.

Ez mind szép és jó, csakhogy a kérdezőnek már van 3 gyereke, mégis nekik mit fog mondani? Vagy eltűnik több hónapra? Azért ez nem olyan egyszerű.

2014. júl. 24. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!