Konyv1109 kérdése:

Ausztriában volt valaki abortusztablettáért? Hol? Hogy működik? Tudtak ajánlani magánrendelőt, ahol esetleg beszélnek magyarul?

Figyelt kérdés

2014. márc. 27. 13:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

régi már,de hátha olvassátok

missed ab-om van és nem akarok műtétet.

Ausztriára gondoltam,hogy tablettásan befejezném,de azt írjátok,hogy itthon is van ilyen? Hol,melyik klinikán?

2015. dec. 27. 13:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem 4 napja volt a tablettás abortuszom.Nagyon rettegtem töle, mert mindenféle rosszat olvastam rola, h orditani fogok a fájdalomtol, deee SEMMI!:) Bécsben intéztem a dolgot egy magánklinikán, hetfön ott a doki elött be kellett venni a 3 mifegyene tablettát, rá két napra itthon a prosztagrandint. Elöször kettöt egy 600 mg.os fajdalomcsillapitoval, majd 3 orara rá ugyanezt. Én nem ereztem semmit, a 2. kör utan indult meg a vérzés nagyon erösen, majd egyszer amikor pisiltem aznap, kijött valami nagy kocsonyaszerü alvadt vérdarab belölem, és azota csak enyhe vérzés ami még eltarthat egy 2 hétig kb. Semmi fajdalmam nem volt, kicsit estére bekábultam a 2 csillapitótól, attól elaludtam, de már másnap mintha meg sem történt volna. Az ára kicsit meredek ugyan de nekem megérte:) Nem kaparásztak bennem, és nem altattak, semmi rizikó a jövöbeni terhességekre nézve. Én szerencsésen megusztam a fájdalmakat, de az is lehet hogy ezeket csak valaki kitalálta, hogy elriassza a nőket tőle. Én az 50. napban voltam, és a 63. napig lehet ezt a tablettás modszert alkalmazni( az elsö nap az utolsó mensi elsö napja).
2019. jún. 7. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!