Ha magán orvossal akarom elvégeztetni az abortuszt de a kórházban akkor ugyanúgy kell a családsegítős tortúra? Mennyi idő az első beszélgetéstől a műtét leghamarabb?

Figyelt kérdés
2014. márc. 23. 16:42
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
igen, de írom újra nem ismeritek a részleteket...a miért nem hagyom akkor el stb okait. meg semmit. és abban is biztos vagyok nem én vagyok az első és utolsó. nem mentegetem magam, tudom hülye voltam. de most attól még meg kell oldanom a helyzetet ehhez kértem tanácsot, köszi mindenkinek. és nyugi, nekem is megvan a véleményem magamról...
2014. márc. 23. 17:33
 12/24 anonim ***** válasza:
Szerintem simán titokban lehet tartani. Viszont akkor ezek utána majd nagyon kell figyelned, hogy nehogy együtt menjetek nődokihoz mert esetleg rákérdezhet, vagy láthatja, hogy volt már ilyen beavatkozásod. A "műtét" amúgy egy nap alatt letudható ha már szültél. Ha nem szültél akkor viszont előtte nap be kell feküdni mert behelyeznek egy tágítót. Ha szültél már akkor aznap bemész megcsinálják a műtétet és ha van kísérőd 6 órával műtét után hazaengednek. A kísérő azért kell mert altatásban csinálják a műtétet. Ha nincs kísérőd akkor egy éjszakát bent kell töltened. (De ezt szerintem megoldod) A műtét amúgy 20-30 perc alatt meg van.
2014. márc. 23. 18:43
 13/24 A kérdező kommentje:
köszi, igen szültem már term. úton. remélem minden ok lesz. köszi mindenkinek
2014. márc. 23. 18:48
 14/24 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy ha szeretnél majd babát és ez a védőnő marad akihez most is mész akkor benne maradhat a kartonodban. Esetleg szólj, hogy ezt az információt kezeljék diszkréten. Nálunk nagyon rendes védőnő van vele simán ilyet meglehet beszélni. Amikor majd később szülész és kiállítják a kis könyvet simán letagadhatod, kutyát nem érdekel. Csak hát azért egy pici esély mindig ott lesz, hogy egy nődoki valami miatt rákérdez. És nem tudom, hogy háziorvoshoz kell e menni, de ott meg beteszik a kartonodba ha kell menni. (Nem akarlak megtéríteni, de nem lenne egyszerűbb őszintének lenni? Biztos nagyon mérges lesz meg minden de talán meg békél és akkor őszintén kezdhetitek újra a házasságotokat)
2014. márc. 23. 18:49
 15/24 A kérdező kommentje:
sokmindenen mentünk már át. a lányunk kaális mert a férjem spermaszáma0.ott mégis vmi injekció hatására lett..így lett elsőre egy a háromból. második kaáli elvetélt spontán. műteni kellett csak ott ugye orvosi okai voltak nem kellett nyilatkozni gyorsan akarta a doki stb. kapcsolatunk rég nincs mert ő nem akarja. hogy esne neki még ez is?
2014. márc. 23. 21:34
 16/24 A kérdező kommentje:
ja, és nem szertnék több gyereket...még egy kaális hormonkezeléses altatós tortúrát nem csinálok végig, örülök annak az egynek és boldog vagyok.vagyis leszek ha ennek vége
2014. márc. 23. 21:35
 17/24 anonim ***** válasza:
58%

Azt hiszem, én sok mindent megértettem ebben a történetben, de az utolsó sorokat "Boldog vagyok, vagyis leszek, ha ennek vége" mégsem bírja bevenni a gyomrom. Hogy lehet egy anya a gyermeke élete árán boldog?

Bocs, nem akartam beléd taposni, de ha ezt valaki olvassa, aki esetleg szintén hezitál, hát én nem is tudom. Biztos vagyok benne, hogy ez így nem fair.

2014. márc. 24. 07:28
 18/24 A kérdező kommentje:
semmi gond, az első a lányom akire gondolok. a második a család, a harmadik tud csak lenni a sorban a még meg nem született...de lehet érte megkövezni nekem az 5-6 hetes magzat még nem egyenértékű a már megszületett gyerekemmel.valahogy az ő nyugalma fontosabb mint az hogy nekem lelkiismeretfurdalásom lesz vagy nem...
2014. márc. 24. 14:20
 19/24 anonim ***** válasza:
64%

Utoljára hozzászólok még: szóval az a borzasztó, hogy nem akkor gondoltál a kislányodra, mielőtt a féltestvérét összehoztad volna, hanem csak ezután. Ugyanúgy, ahogyan a férjedre is csak akkor.

És ez a történet ugyanolyan, mint a többi: az önérdek, amit gondosan a megcsalt, figyelembe nem vett "szerettek" miatti aggodalom köntösébe csomagolnak, lebirkózza a teljesen védtelen, az anyaméhben egyelőre gyanútlanul fejlődő kis életet. Aki - és mondhat, vagy vélhet bárki bármit - tökéletesen egyenrangú és egyenértékű minden megszületett élettel. Tehát a más meggondolatlan felelőtlenségébe most is, mint mindig az hal bele, aki a világon semmiről sem tehet. Itt nem csak arról van szó, hogy kinek mi okoz lelkifurdalást, hanem arról is, sőt, leginkább arról, hogy egy még élő emberi lénynek sosem lesz első lépte, se szava, nem lesz óvodai, iskolai ballagása, nem lesz diplomája, esküvője, sem családja, nem lesz semmije, amivel az élet megajándékozta (volna). Mert őt nem szereti senki. Aki pedig ezt teszi vele, az tovább él és abban a tudatban marad élete végéig, hogy jót cselekedett azokkal, akiket állítólag szeret.

2014. márc. 24. 15:04
 20/24 A kérdező kommentje:
értem amit mondasz, én máshogy látom, ennyi.. ugyan olyan mintha a húsevésről akarsz érveket felsorolni egy vegának vagy fordítva.hidd el nem önként szúrtam ki magunkkal és a meg nem született gyerekkel. védekeztünk is...szóval én megtettem amit tudtam.
2014. márc. 24. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!