Ha volt abortuszotok már, elmondtátok a későbbi gyereketeknek? Erről kell tudnia?
Nálunk nem olyan rég egy veszekedés alkalmából bukott anyámból. Kifejtettem az eléggé szélsőséges véleményemet az abortuszról (inkább nem írnám le, mert jönnétek fújjolni). Erre kikelt magából, és végül kiderült, hogy neki is volt 17 évesen. Leállított majd mondta, hogy többet erről ne beszélgessünk.
Egyébként egyáltalán nem ítélem el őt, ez miatt. Tette amit jónak látott!
Kellett volna tudnom? Hát olyan szempontból biztos nem ártott volna, hogy legalább nem tépem fel a régi sebeit, és nem mondtam volna olyanokat amivel neki fájdalmat okozok. De hát ezt már sajnos nem tudom visszacsinálni...
Szerintem először kérdezd meg a gyerekedet (vagyis a fiatal felnőtt 'gyerekedet' :D), hogy mi a véleménye az abortuszról. Ha határozottan negatív, akkor ne mondd el neki mert nagyon meg fogja rázni a dolog és nem fog utána ugyanúgy rádnézni, az biztos. Én csak sejtem, hogy anyumnak volt nem régen és inkább bele sem gondolok, nagyon rosszul esne. Én ilyen vagyok, undorodom az abortusztól és azt is utálnám, ha anyum elvette volna a testvéremet.. Ha a te gyereked nem ilyen lesz, akkor mondd el neki.
Amúgy meg remélem legalább szégyelled, hogy 4szer volt ebben részed..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!