Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Van közöttetek olyan, akinek...

Van közöttetek olyan, akinek gyógyszeres terhességmegszakítása volt ( nem a 72 órás tablettára gondolok), és azóta született gyereke?

Figyelt kérdés

#abortusz #gyógyszeres terhességmegszakítás
2014. febr. 6. 09:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

[link]

Rákerestem, itthon már nem elérhető ez a tabletta.

2014. febr. 6. 09:57
 12/24 A kérdező kommentje:
igen,tudom,kb az utolsók között lehettem...nekem még ez volt :SSSS
2014. febr. 6. 10:05
 13/24 anonim ***** válasza:

Szia! Én külföldön élek, sajnos az elmúlt évben abortuszom volt. A nőgyógyász kérdezte, hogy gyógyszerrel szeretném vagy műtéttel. Megvitattuk, mondta, hogy kockázatilag egyforma, talán a mentálisan kevésbé megterhelő a műtét.

Nem tudom beszélsz-e angolul, de angol fórumokon biztos találnál valakit, akinek azóta már gyermeke is született a gyógyszeres után.

2014. febr. 6. 14:32
 14/24 A kérdező kommentje:

Anno,amikor én a gyógyszerest választottam,azért tettem,mert azt mondta a doki,hogy a szervezet saját maga oldja meg,löki ki,vetélek el stb. Nem nyúlnak hozzá műszeresen,nem tágul ki mesterségesen a méh...hanem a szervezet dobja ki :SSS

Az az egy nap persze szörnyű volt,de a testi fájdalmat akkor is és azóta is überli a lelki :SS

Okés,jó ötlet,utána nézek angolul :) Köszi a tippet!

2014. febr. 6. 15:52
 15/24 anonim ***** válasza:
22%
Azt el is hiszem. Az ember ilyenkor látja a kis halottat.
2014. febr. 6. 17:40
 16/24 anonim ***** válasza:

gyogyszeres megszakitas utan konyebben esel teherbe a meh ontisztasa sokkal jobb mint a kaparas.

Igen lehet latod a magzatot de ez jobb mert nem tori ossze az orvos ot darabokra es el tudsz tole bucsuzni emberhez melto modon.

2014. febr. 8. 17:58
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

De morbid...csak őket sajnálom és nehezen hiszem el, hogy egy "anya" ne kapjon sokkot és ne bánja a tettét, ha ilyen körülmények között meglátja a babát.

(Elnézést az offért)

2014. febr. 9. 08:59
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

Emberhez méltó módon elbúcsúzni? A gyermekedtől, akit épp akkor öltél meg?

Ezt te sem gondoltad komolyan!

Ennek a módszernek legalább kétségkívül megvan az az "előnye", hogy a szembesülés általa elkerülhetetlen. És akkor talán nem ismétlődik a dolog...

2014. febr. 9. 12:43
 19/24 anonim ***** válasza:

Lokottek vagytok elhalt es beteg magzatot is gyogyszerrel szakitanak meg

Es akkor igen is joga van az anyanak bucsuzni.

2014. febr. 9. 18:32
 20/24 A kérdező kommentje:

:)))vicces...

szoval meg mindig a kerdesre kellene valaszolni...biztos van olyan topic is ahol a megbotrankozasokra itelkezesekre velemyekre kerdeznek ra...

2014. febr. 9. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!