Van közöttetek olyan, akinek gyógyszeres terhességmegszakítása volt ( nem a 72 órás tablettára gondolok), és azóta született gyereke?
Szia! Én külföldön élek, sajnos az elmúlt évben abortuszom volt. A nőgyógyász kérdezte, hogy gyógyszerrel szeretném vagy műtéttel. Megvitattuk, mondta, hogy kockázatilag egyforma, talán a mentálisan kevésbé megterhelő a műtét.
Nem tudom beszélsz-e angolul, de angol fórumokon biztos találnál valakit, akinek azóta már gyermeke is született a gyógyszeres után.
Anno,amikor én a gyógyszerest választottam,azért tettem,mert azt mondta a doki,hogy a szervezet saját maga oldja meg,löki ki,vetélek el stb. Nem nyúlnak hozzá műszeresen,nem tágul ki mesterségesen a méh...hanem a szervezet dobja ki :SSS
Az az egy nap persze szörnyű volt,de a testi fájdalmat akkor is és azóta is überli a lelki :SS
Okés,jó ötlet,utána nézek angolul :) Köszi a tippet!
gyogyszeres megszakitas utan konyebben esel teherbe a meh ontisztasa sokkal jobb mint a kaparas.
Igen lehet latod a magzatot de ez jobb mert nem tori ossze az orvos ot darabokra es el tudsz tole bucsuzni emberhez melto modon.
De morbid...csak őket sajnálom és nehezen hiszem el, hogy egy "anya" ne kapjon sokkot és ne bánja a tettét, ha ilyen körülmények között meglátja a babát.
(Elnézést az offért)
Emberhez méltó módon elbúcsúzni? A gyermekedtől, akit épp akkor öltél meg?
Ezt te sem gondoltad komolyan!
Ennek a módszernek legalább kétségkívül megvan az az "előnye", hogy a szembesülés általa elkerülhetetlen. És akkor talán nem ismétlődik a dolog...
Lokottek vagytok elhalt es beteg magzatot is gyogyszerrel szakitanak meg
Es akkor igen is joga van az anyanak bucsuzni.
:)))vicces...
szoval meg mindig a kerdesre kellene valaszolni...biztos van olyan topic is ahol a megbotrankozasokra itelkezesekre velemyekre kerdeznek ra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!