Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ab. után kinek hogy alakult a...

Ab. után kinek hogy alakult a kapcsolata?

Figyelt kérdés

nem akartuk,de ab.kellett sajnos.. :(

Nagyon szeretjük egymást, ennek a dolognak már 7 hete.

Viszont a párom azóta ˝fura˝.

Ugyanugy elmondja naponta hogy szeret, bujik hozzám, ésatöbbi.

Viszont ha megpróbálok szexuálisan közeledni,falba ütközök,és finoman mindig elutasít. :(

Nemtudom mi lehetne a megoldás. Ugyérzem nincs rendben a lelke.

2014. jan. 17. 16:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Most őszintén csodálkozol? De mi az hogy nem akartátok mégis ez kellett? Beteg volt?
2014. jan. 17. 16:53
 2/10 A kérdező kommentje:

igen

Sajnos genetikai okbol nem maradhatott.

Most nagyon aggaszt,hogy mi lesz velünk..igaz még fiatalok vagyunk, 22 évesek, de van közös tervünk, szerelem is megvan.

De ugyérzem valami visszatartja őt, és ez már kezd bántani.

Nemigazán mondja az okát, csak annyit mond, hogy nemtudja mivan vele, de nincs kedve.

2014. jan. 17. 17:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Fáj neki, ha ő is akarta a picit. Hagj neki időt. Vidd el vacsorázni, sétálni, mikor csak lehet próbáld elterelni a figyelmét. Egy darabig ne erőltesd a szex témát, kezdeményez ő, ha készen áll. Ha erőlteted mindketten frusztráltak lesztek, ami nem tesz jót egy kapcsolatnak.
2014. jan. 17. 17:14
 4/10 A kérdező kommentje:

igen,ez mindenképp megoldás lehetne ..a türelem.

Csak félek,nehogy rámenjen a kapcsolatunk..bár ahogy mondják, a szerelem mindent kibír.

2014. jan. 17. 17:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha érzi hogy rád számíthat, akkor szerintem nem lesz gond. Csak idő kell neki, hihetetlen fájdalom ez egy embernek. Kitartást nektek
2014. jan. 17. 18:12
 6/10 anonim ***** válasza:
ha nem is fáj neki úgy mint neked h elvesztettétek lehet még egy dolog a háttérben. fél a szextől, fél hogy újra terhes leszel.figyelj egy fiatal fiút ez rettenetesen vissza tud húzni.ülj le és beszéld meg vele a problémákat őszintén!
2014. jan. 19. 14:46
 7/10 A kérdező kommentje:

igen..sikerült megbeszélnünk. Valóban ez az oka, hogy fél, nehezen viselte ő is ezt az egészet,de hálistennek nem zárkózott magába a témával kapcs.

Köszönöm

2014. jan. 19. 19:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt abortusz, amikor 1 éve voltunk együtt. Mi nem akartuk a gyereket, nem is tudtuk volna még eltartani, ezért döntöttünk így. Az abortusz után még 3 évig voltunk együtt, teljesen más okból mentünk szét. A szexualitással nálunk is voltak gondok utána, a párom részéről. Én pszichológust javasoltam, de nem akart elmenni. Később magától megoldódtak a dolgok. Szerintem várj még, adj neki időt, 7 hét elég kevés, eleve csak 1 hete kezdhettetek újból szexelni (elvileg). Ha továbbra sem javul a helyzet, javasold te is, hogy keressen fel egy pszichológust, vagy együtt menjetek párterápiára.
2014. febr. 3. 02:56
 9/10 anonim válasza:
Most akkor te vagy a fiú vagy a lány? O.o
2014. febr. 4. 20:42
 10/10 anonim ***** válasza:
A kérdezőtől, vagy tőlem kérdezted? 8-as válaszoló vagyok.
2014. febr. 4. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!