S. O. s! Erős gyógyszerek mellett elkell vetetnem a babát?
A fogamzásgátlótól nem lenne gond, annyira kevés benne a hormon, hogy nem árt a babának (a nőgyógyászom mondta). A xanax, ripedon nehezebb eset. Mindenképp kérdezz meg egy genetikust pl, ők jobban szoktak érteni a gyógyszer mellékhatásokhoz is. Az előző már írta, hogy az első 5-6 hétben nem tudsz komoly kárt tenni a babában, igazából a 12. héttől, a méhlepényes táplálástól számítanak nagyon ezek a dolgok. Hányadik hétben vagy? Gondolom, azonnal leálltál, amint megtudtad, hogy babát vársz.
sok gyógyszerre azért írják rá, hogy terhesség alatt nem szedhető, mert nem tesztelték megfelelő egyénen. Valahol van róla a neten cikk, talán terhesség alatt szedhető gyógyszerek névvel.
Ha azt mondja az orvos, hogy baja lehet, akkor is érdemes várni az UH-kig, mint rögtön elvetetni. Ha nagy gond van, 12. hét után is megcsinálják az abortuszt.
Lehet, hogy most azért jött neked össze a baba, hogy megszabadítson a depressziótól? Nem tudom, miért szedsz xanaxot, de lehet, hogy így tudsz leállni róla, és egészségessé válni. Én mnidenesetre nagyon drukkolok nektek, és írj, ha van valami!
Tisztelt Kérdező!
Kb 10% esélyed van arra,hogy egészségében károsult gyermeket hozz a világra.Ez az a 10% amit minden egyes terhességét megtudó anyuka kerül.
Az első 4 hét a kritikus,ha addig olyan dolgok jutottak szervezetedbe amik súlyosan károsíthatják a magzatodat,azt hidd el kilőkődött volna,de mivel sikerült,újra regerenálnia magát,ezért megmaradt.ha megkérdezel egy szakembert ugyanezt fogja mondani,az első 4 hét után a magzat képes az újra regenerálásra,de ha ezután is negatív életformát folytatsz,vagy mint írtad,erős nyugtatókat szedsz már nem biztos a 100% egészség.menj el egy genetikai tanácsadásra,teljesen ingyenes,egy félórás beszélgetés....ennyit megér,az a kis élet benned,ha tényleg ott van.Nagyon sok erőt,és kitartást kívánok neked.....ha van kedved írj privit...én most mentem volna szerdán abortuszra de visszahőköltem,és úgy döntöttem megtartom....szóval teljesen együttérzek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!