Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért kell itt vérben forgó...

Miért kell itt vérben forgó szemekkel mindenkit arra biztatni, hogy tartsa meg a gyereket, ha nem akarja vagy nem teheti?

Figyelt kérdés

Észrevettem már, hogy bárki bármilyen kérdést kiír az abortusszal kapcsolatban (pl. hogyan végzik, meddig), és előre kiköti, hogy egyszerűen nem akarja vagy ténylegesen nem tudja megtartani a gyereket, azonnal megjelenik néhány válaszoló, aki csakazértis rákezd a gyilkosozásra meg arra, hogy milyen édes kis babát veszít el...

Én nagyon nem vagyok abortusz-párti, és természetesen én is azt vallom, hogy normálisan kell védekezni, de ha valamiért mégis megtörtént a baj, miért kell ezt tovább fokozni?

A gyerek megtartását ajánlják a 15 évesnek, a munkanélkülinek, a betegnek, a nulla támogatással rendelkezőknek azzal a szöveggel, hogy nem kerül olyan sokba egy gyerek, meg lehet oldani (igen, nulla bevételből biztosan) meg hogy akkor is tartsa meg a kamasz, ha a szülei nem támogatják, mert úgyse ők döntik el (valójában mivel tőlük függ, nincs választása).

Miért, komolyan nem értem...

2013. dec. 1. 13:36
1 2
 11/19 anonim válasza:
45%
Én úgy gondolom, hogy ha már egyszer 14-15 évesen védekezés nélkül lefekszik valakivel, akkor válalja a felelősséget, mer addig bizonyára csak van valaki, aki támogatja a terhesség alatt mind anyagilag, mind lelkileg, aztál szülés után örökbe adja. A hajléktalanok, és egyéb kevés jövedelemből élők is megoldhatják, mert nálok pedig bizonyár nem egy éjszakás kaland volt, úgyhogy a szülés, és a már nehezebb időszakok alatt ott a támogatás. De ne gyilkoljanak kicsi gyerekeket. Az a lényeg. Mert hiába magzat, akkor is élő emberi lény!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. dec. 12. 19:59
 12/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, szerinted egy hajléktalan vagy két munkanélküli miből vesz majd akár egy pelenkát a gyereknek?
2013. dec. 12. 20:01
 13/19 anonim ***** válasza:
51%

Jaaaaj de sok hülye van -.-" (nem a kérdezôre értem) a kérdést viszont nem kellett volna feltenni. Mindenkinek van errôl egy véleménye, egyik sem fogja meggyôzni a másikat. Én azt tartom nagy f**zságnak akik annyira írogatják h "ô is ember Iény, muszáj megtartani mert ha nem akkor gyilkos vagy". Nem fogják fel h pl. egy 14-15 éves lány csak tönkretenné az életét. Vagy egy munkanélkülinek. Csak nélkülözne a gyerek, az életben sokkal szarabb helyzete lenne. Akkor jobb elvetetni. Persze ez az én véleményem, lehet lepontozni.

Én sem értem ezeket az embereket.

2013. dec. 13. 13:08
 14/19 anonim ***** válasza:
29%
Az abortusz helyett,létezik örökbeadás is.Nem kell hörögni,de mégis csak egy életről van szó.A csecsemő llikvidálása mindenki számára egyértelműen gyikosság.Különbség csak annyi,hogy az egyik már kint van,a másik meg az anyában,legalábbis azok szerint,akik nem tesznek különbséget a kettő között.Szóval nagyon is komoly kérdés ez,komolyabb annál,hogy csak úgy átlépnénk felette,felhozva a sokszor indokolt élethelyzeteket és elfelejtve az egyén óriási felelősségét.
2013. dec. 13. 20:21
 15/19 anonim ***** válasza:
Utolso elotti vagyok. Letezik orokbeadas ebben igazad van. De pl mi van egy 14-15 evessel? 9honapig kinlodjon/ne jarjon iskolaba/ mondjon le szinte mindenrol? Azert az nem kis dolog...
2013. dec. 14. 09:03
 16/19 ZsZs27 ***** válasza:
Falnak megyek azoktól, akik "csakazértis" hordja ki a gyerek a gyereket típusok. Példának ott van előttem az uhokahúgom. 13 évesen esett teherbe (lenne hozzáfűzni valóm, de most már minek) Hasonló oldalon rábeszélték, szülje meg, adja örökbe. A baba koraszülött lett, beteg lettígy meg ugye kinek kell. Az unokahúgom testileg-lelkileg belerokkant, és a terhesség-szülés következtében soha többet nem lehet gyereke. Érdemes volt ugye?
2014. febr. 13. 10:01
 17/19 anonim ***** válasza:
10%
Ja, érdemes volt 13 évesen szexelnie, mert hogy az milyen menő. Igen is tartsa meg és adja örökbe az olyan aki szexelni elég nagy lány, de a felelősséget meg nem akarja vállani. Vagy vetesse el, de soha többet ne lehessen gyereke, akkor sem mikor már a falat kaparja annyira szeretné. Sőt, abortuszon átesetteknek nem engedélyezném az örökbe fogadást sem. Ez alől persze a missed ab kivétel. Nem értem miért kell gyilkosságra buzdítani az embereket.
2014. febr. 13. 10:53
 18/19 ZsZs27 ***** válasza:
Utolsó. Az érdemes volt kérdésem nem magára a sexre vonatkozott (egyébként az ő esetében a szülők.. hát, had ne mondjak rájuk semmit), hanem érdemes volt-e megszülnie a beteg gyereket, ugyanis NEM LEHET több gyereke és ez épp a terhesség és szülés következménye nála. És mégis ki akar súlyosan sérült gyereket örökbe fogadni? És egyébként nem hagyták ott a gyereket. És egyébként nem ő az egyetlen akinek épp azért nem lehet, mert túl fiatalon esett teherbe (ugyan ők nem ismerősök, mert szakmai gyakorlaton találkoztam velük). Több ilyet is láttam. Viszont emellett egyet se ismerek, akinek az abortusz miatt nem lehet több. És hány olyat láttam, ahol az "anya" azt bánta meg, hogy megszülte, és csak a bűntudat miatt, hogy nem akarta gyerekét, azért neveli ő. Tudod te milyen élete van egy ilyen gyereknek? (velük meg a munkám során találkozok)
2014. febr. 13. 12:26
 19/19 Rica86 válasza:
Hat amikor teherbe estem a masodik fiammal en is ketsegbe estem,hogy mi lesz.a parom munka nelkul volt.en akkor dolgoztam kb 1 honapja.sirva mondtam el a paromnak.abortusz ellenes vagyok,de abban a helyzetben nekem is eszembe jutott ez a lehetoseg is.a parom viszont nagyon jol allt a dologhoz.o mondta,hogy valahogy minden megoldodik es igaza lett.ma mar 4 honapos egeszseges kisfiam van.de azt nem tartom helyesnek,hogy kamaszlanyok,akik meg gyerekek inkabb szuljek meg es tegyek tonkre az eletuket.es az a kicsi se biztos hogy jol jar.ki tudja milyen elet varna ra.
2014. febr. 13. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!