Miért kell itt vérben forgó szemekkel mindenkit arra biztatni, hogy tartsa meg a gyereket, ha nem akarja vagy nem teheti?
Észrevettem már, hogy bárki bármilyen kérdést kiír az abortusszal kapcsolatban (pl. hogyan végzik, meddig), és előre kiköti, hogy egyszerűen nem akarja vagy ténylegesen nem tudja megtartani a gyereket, azonnal megjelenik néhány válaszoló, aki csakazértis rákezd a gyilkosozásra meg arra, hogy milyen édes kis babát veszít el...
Én nagyon nem vagyok abortusz-párti, és természetesen én is azt vallom, hogy normálisan kell védekezni, de ha valamiért mégis megtörtént a baj, miért kell ezt tovább fokozni?
A gyerek megtartását ajánlják a 15 évesnek, a munkanélkülinek, a betegnek, a nulla támogatással rendelkezőknek azzal a szöveggel, hogy nem kerül olyan sokba egy gyerek, meg lehet oldani (igen, nulla bevételből biztosan) meg hogy akkor is tartsa meg a kamasz, ha a szülei nem támogatják, mert úgyse ők döntik el (valójában mivel tőlük függ, nincs választása).
Miért, komolyan nem értem...
Jaaaaj de sok hülye van -.-" (nem a kérdezôre értem) a kérdést viszont nem kellett volna feltenni. Mindenkinek van errôl egy véleménye, egyik sem fogja meggyôzni a másikat. Én azt tartom nagy f**zságnak akik annyira írogatják h "ô is ember Iény, muszáj megtartani mert ha nem akkor gyilkos vagy". Nem fogják fel h pl. egy 14-15 éves lány csak tönkretenné az életét. Vagy egy munkanélkülinek. Csak nélkülözne a gyerek, az életben sokkal szarabb helyzete lenne. Akkor jobb elvetetni. Persze ez az én véleményem, lehet lepontozni.
Én sem értem ezeket az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!