Ti elítélitek azt az embert aki elveteti a babáját? Többi lent
Figyelt kérdés
Olvasgattam egy lány askját és ő leírta, hogy elvetette (18 éves és tanul) anyagiak miatt nem tarthatta meg, és rengetegen bántották, hogy gyilkos meg egyéb kedves megjegyzéseket tesznek rá, viszont itt gyakorin volt egy lány aki leírta, hogy babát vár, és semmi pénz még albérletre se, és hogy mitévő legyen, erre mindenki azt írta neki, hogy abortusz. Szerintem, az aki nem akarja, hogy a gyerek úgy éljen, hogy kb szenvedésbe(hisz sok helyen még enni se tudnak adni a gyerkőcnek), az nem feltétlen érdemli azt, hogy mindenfélének lehordják, hisz a gyerek érdekébe is tette. Azért mondjuk azt nem értem, hogy miért nem védekeznek rendesen.(természetesen nincs 100%-os védekezés, de rengetegen le is tolják azt, hisz időbe kihúzom szöveget is lehet hallani, sőt ezt hallottam legtöbbször) Kinek mi a véleménye?2013. nov. 27. 14:29
11/11 Je Veux válasza:
Nemrég olvastam itt egy érdekes hozzászólást.. Egy lány feltett egy abortusszal kapcsolatos kérdést, tanácsot kért. Persze jöttek a nagy abortuszellenesek, ment a gyilkosozás, stb. Majd az egyik válaszadó megértően írt a kérdezőnek, tudja, hogy nehéz helyzetben van, bla bla, ő is nagyon abortuszellenes volt és most mégis rákényszerült...
Na bumm.
Akik gyilkosoznak, pálcát törnek a másik felett, és arra hivatkoznak, hogy az anyagi helyzet nem fontos, örökbe lehet adni, a beteg gyerek se gond... Soha ne kerüljön olyan szituációba, hogy döntenie kelljen a gyereke sorsa felett. Mert van az a helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!