EllaOne esemény utáni tabletta bevétele után semmit nem tapasztaltam. Se vérzés, se semmi. Ez azt jelenti, h terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2 hete vettem be és semmi. Sőt azóta a rendes vérzésemnek is meg kellett volna jönnie, de az sem jön.2013. szept. 25. 11:38
1/3 anonim válasza:
Most már csinálhatsz terhességi tesztet, az esemény utáni nem mindig akadályozza meg a terhességet.
2/3 anonim válasza:
Vegyél tesztet,ha terhes vagy az már kimutatja! Egy esemény utána nagyon be tud keverni,simán lehet,hogy csak késik.
Majd írd meg az eredményt!
3/3 Csillag25 válasza:
Nyilván a teszttel kell indítani ilyen esetben. Viszont ha az negatív, akkor sem kell megijedni. Az esemény utáni tabletta tulajdonképpen egy hormonbomba a szervezetednek, és egyáltalán nem kizárt vagy meglepő, ha a ciklusod közepén alkalmazva felborítja azt. Ha nem fájdogál a hasad, nincs közti, pecsételős vérzésed, vagy barnás váladékozás, akkor nem lehet nagy baj. Ha két hét múlva sem történik semmi, akkor ismételd meg a terhességi tesztet. Ha pozitív, nyilván menj dokihoz,ha negatív, akkor várj türelmesen a menszeszedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!