Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 4napja volt terhességmegszakít...

4napja volt terhességmegszakításom, ma erős görcseim vannak, eddig nem volt! Baj lehet?

Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 14:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, lehet élettani is, azt figyeld meg, hogy emellett más, fertőzésre utaló tünet (láz, természetellenes színű-szagú folyás, ilyesmi) nem jelentkezik-e. Ha igen, azonnal orvos, ha nem, akkor csak akkor,kell, ha ezek a tünetek fokozódnak, vagy pár nap alatt sem múlnak el...
2013. aug. 15. 14:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jelenleg nincs vérzésem. Folyás sem, de a hőm 37 fele igyekszik épp most mértem ! Belesugárzik a combjaimba is a fájdalom, derekam is fáj!
2013. aug. 15. 14:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha lázad lesz, menj vissza a kórházba.
2013. aug. 15. 16:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Minél előbb menj orvoshoz, ha kell, ügyeletre! Ha mégsem mennél, figyeld folyamatosan, hogy nem kezd-e el darabos vér folyni a hüvelyből. Ha ez megtörténne, AZONNAL orvos! Jobbulást
2013. aug. 15. 20:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs vérzés, csak görcs meg láz, akkor is vissza kell menni. Lehet, hogy ott maradt valami, aminek nem kellett volna.
2013. aug. 16. 13:18
 6/7 anonim ***** válasza:

MENJ ORVOSHOZ!!!!

Minél előbb, ne várj!

Megvan az esélye, hogy fertőzés lépett fel, és antibiotikumra van szükséged! Nem játék, bele lehet halni.

2013. aug. 20. 18:45
 7/7 anonim válasza:
Attól függ,hogy mit írt fel az orvos.Én is nemrég estem át rajta,Ergan csepptől én is elkezdtem görcsölni pár nap múlva+szedtem gyulladáscsökkentőt,de amióta abbahagytam,elmúlt.Azért is kell szedni,hogy rendesen kitisztulj.
2013. aug. 25. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!