Lehet ebből baj? Azt hittem megjött, de lehet mégse.3 hét telt el az abortusz óta. Mi lehet ez szerintetek?
Kerdező vagyok:
Most 2 het mulva szerintetek màr hat a tabletta? Lehet szexelni, vagy nem biztos, hogy így is (tehát úgy,hogy nem biztos hogy ez menzi volt) hasznos a tabletta?
Nem értem, már az előző kérdésnél is valószínűsítettük, hogy nem jöhetett meg 3 hét után, és hogy ne sportolj, mert 6 hétig tilos. Vissza akarsz kerülni a kórházba?
A hónap közepén elkezdett tablettából csak hátrány lehet... Egy felkavarodott ciklus még az abortusz tetejébe. Mivel nem tudod, hogy ez most menstruáció vagy más vérzés (bár 1-2 napon belül kiderül), nem lehetsz biztos benne, hogy hat a tabletta 2 hét múlva. (A tabletta nem szünteti meg a menstruációt, tehát ha nem jön meg rendesen, akkor nem menstruáció volt.)
Én már az ab. napján elkezdtem a fogamzásgátlót. Holnap fogom bevenni az utolsó szemet, de még gondolni sem bírok a szexre.
Ha nem akartad az abortuszt akkor gondolom nem szeretnéd még egyszer átélni, így szerintem ne kockáztass! Szedd be szépen az egész és csak utána legyen gumi nélkül.
És lehet h sétán kívül tényleg nem kellene erőltetni a dolgot, főleg h vérezgetsz is. Gondolom szeretnél még később gyereket!
De ez csak az én véleményem! Én f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!